Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 73> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma prekrasno ja nemam šta puno za tvoje cvijeće reći jer sve što imaš to je samo za pohvaliti-a biće još nadam se
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno cvijeće
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
predivno i raznoliko cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala Stefkaja ![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
koliko kod tebe ima ljepote..neznam šta bih izdvojila jer je sve predivno
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Flavia hvala na pohvalama..Vidiš i sama da ni jedna ruža nije kao na slici.Prije sam kupovala od istog proizvodjača i bile su baš kao na slici.Ove godine ni jedna...Sad sam upravo vidjela da je pascali procvjetala potpuno bjelo...One dvije koje su trebale biti nježno lila su pink roze,jedna je sa nekim mini cvjetom,bijelo-roza..Baš mi je krivo što nisu onakve kakve sam htjela.Ali zadovoljna sam ovim pink roza jer obje mirišu nevjerovatno jako i lijepo.Posebno sad poslije kiše.Ako ništa bar to me raduje...U pupu mi je i narandzasta penjačica,bila je skroz loše,jer sam je premještala.Sad sam bila u bašti,i pravo sam ljuta na sebe.Koji sam krš napravila,posadila sve bez reda i sad dosta biljaka je ostalo zarobljeno ispod večih cvječki.Velike guše male.Onda i ladoleže sam svugdje nagurala a da nisam razmišljala o osloncu,pa ih dosta puže po zemlji il su neki pregusti pa im ni cvijet ne vidim dobro..Ovo mi je škola za sledeču sezonu.Ima popravni,ako bog da..
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Alisa....sve ti je lijepo, svaka čast
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala vaaam
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo sve, ali ipak ruže su najljepše!
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Koliko preljepok cvijeća!!!!!
Svaka čast!!!!
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Baš je predivno-dalija fenomenalna nemam riječi
|
|
|
|
![]() |
|
![]() još jedna fuksija procvjetala ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo sam slikala u istočnoj Bosni.Neka sukulenta,valjda..Uzela sam pelcere..Raste u prirodi
![]() i ovo takodje ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() jabuke.. ![]() ruža koja je trebala biti nježno lila boje.. ![]() hortenzija ![]() |
|
![]() |
|
Neveni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Niho tek sad vidim ovaj post.Stvarno ne znam odgovor na tvoje pitanje.Pitaj Menu...Evo malo mojih novih sličica..
Noćurak ![]() dalija ![]() pasiflora ![]() |
|
![]() |
|
Hajde bolan Ali pokazivaj ja sigurnio znam da toga kod tebe ima na pretek za pogledati . Meni je procvijetala vrtna azaleja od mene i jako je divna biljka -šta misliš jeli se sama osijemenjava ili moram i njeno sijeme kupiti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pored onih tvojih divni ruža ja nemam baš prolaznu ocjenu.. Hvala na komplimentima ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |