proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 81> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Evo moj prvi sat je gotov...
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
proljeće, potpisujem sve što su forumašice napisale! zbilja ne znam što bih još mogla dodat. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Jako ste me obradovale svojim komentarima!!!
Hvala vam svima još jednom.
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme diiiiiiiivnooooooawwwwwwwwwwwwwwwwwwww
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
na predivno putovanje si nas odvela draga moja...kako ti to lijepo uspiješ iskombinirati...boja, podloga, motiv...sve je u prvoj klasi... fantastično
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Curke hvala vam na komplimentima.
![]() Ali u završnoj fazi je jedan sasvim drugi medij...
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Jako lijepa kompozicija a naročito ove stare razglednice....a reci koja ti je to podloga odnosno na čemu je rađeno........ah..da tko ne bi u Paris na godišnji
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasan kolaž!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Curke hvala vam na komplimetima!
![]() A osim toga, budući da obožavam more, a i "sitno" brojim do godišnjeg odmora, ovo je moja priprema i ispušni ventil.
A što se tiče zadnjeg rada ....Pariz je Pariz...
I da...jako volim putovati...prije par godina Europa a zadnjih par godina Hrvatska...
|
|
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
super si ukomonirala ruže i pariz.... ludnica... baš mi se sviđa..
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Put pko svijeta za 80 dana je počeo u Parizu?Lijepo je ,tres bien!
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Slažem se sa curama...jedva čekam da vidm sljedeći rad!
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
majstorice kolaza,svaka cast na ovom radu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
moram se nadovezati na izzy. slažem se da tvoji radovi odražavaju tvoje raspoloženje, a moja dijagnoza je: Proljeće bi nekuda putovala! Malo more, pa malo Pariz, pa poslije tko zna kuda!
ove tvoje "razglednice" su predobre pa mislim da zaslužuješ neko lijepo putovanje!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Tvoji posljednji radovi točno odražavaju tvoje raspoloženje i neupitno uživanje u onome što izrađuješ, puna si inspiracije, krasnih ideja i rješenja i doista se nadam da će ovaj tvoj kreativni "bljesak" potrajati što duže...
![]() |
|
![]() |
|
I moj današnji rad...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |