Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Svaštara u Istri
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Svaštara u Istri

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
Korisnik
Poruka
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 12:28
Ovu sam sliku nazvala-zagrljaj. Obratite pažnju kuda je prošla grana od bora desno.

Ovako su odijeljeni "blokovi" ležaljki

Zid koji opasuje kompleks: zid, ćup i tako redom...

Ispred hotela

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 12:35

Povratak. Tražeći jednog poznatog vinara (našli al' bila nedjelja...) zalunjali vinskom cesto u Momjan.Jedan od prastarih Istarskih gradova, koje pokušavaju revitalizirati kao što je to učinjeno s Motovunom, Grožnjanom

Stari Momjan

Na vrh brda u "zemlji nedođiji" niknulo apartmansko naselje vila! Za prodaju. Svaka vila ima okućnicu i bazen! Pa izvol'te....LOL

Šumovita Istra

Opet Motovun

Mi šumom, oni drumom, odnosno obrnuto mi cestom a oni poljem.Tko je brži?

Stari Buzet

U daljini se nazire ulaz u tunel Učka

Tu smo.

S Istarske strane prvi je mali tunel

Onda veliki

Izlaz. Gotovo.Kraj.

Slike su prilično mračne ali je bilo i takvo vrijeme tih dana.

Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 12:51
Krasne slike Baka.
Lijepa je Istra, i obala i unutrašnjost
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 13:55
Lepo je svako putovanje, pa i ovo pod oblacima. Ja sam ti sela sad na zadnje sediste Wink, umorna od onog sunca na otocima i opusteno posmatram krajolik. Vila i bazen, ne hvala Big%20smile nisu me nesto fascinirali ali cupovi a najvise ona stara kuca u Momjanu, itekako... pre bih u nju i prijatnu hladovinu, ne od klime, nego onu koju imaju samo ovakve kuce.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 13:55
Bako, ja obožavam tu našu Istru i uvijek mi je lijepa, u svako godišnje doba. Osim toga ima puno mjesta gdje se dobro jede ima se što vidjeti, baš dobro da si stavila slikice, jer sada se možemo i mi pridružiti, a i naša Vera i Bergenija, mislim da ih ima još iz Istre.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hamara View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3204
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hamara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 19:55
Clap ljepo. ljepo odmah dobijem volju da krenem
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 20:09
prekrasno baka, ja bi odmah tamo. Na žalost ništa prije kolovoza a i "dotepenka" sam u prekrasnu Istru, zaljubili se u nju na prvi pogled i kupili mali plac. Najrađe bi se preselila da nije posla koji me koči
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 21:39

Pretpostavljam da nema već tema o Istri.... Ako ima, onda molim da moderatori prikrpe i ovu moju.

Ali, ako nema Istra svoju temu, onda pozivam sve koji prođu, svrate, žive tamo.... da slikaju, slikaju, slikaju, da ova tema naraste i pokaže svu ljepotu tog našeg kraja!

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2009 u 22:53
Bravo baka, to sam i ja mislila, baš imam neke slikice, treba ih pripremiti pa ćemo staviti.
RIJEKA

Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 00:58
Prekrasne slike lijepe naše. Treba sve slikati, tako ćemo upoznati našu zemlju. Ja nisam tip koji želi ići u Egipat i sl., imamo mi što za vidjeti i tu kod nasClap
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 09:39
Hvala na krasnim slikicama Istre, o Bujama sam puno toga čula a nikad ih vidjela i zato još jednom hvala
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 15:18
Jednom je Vera 4 objavila temu o Balama - možda bi se mogle spojiti teme, pa da imamo cjelu istru na jednom mjestu.
RIJEKA

Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 15:45

Bako, je li ovo tvoja "privatna" stranica ili svatko može stavljat svoje slike o Istri?  

Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 16:34
Salomon, čitaj dijete, čitaj!LOL
Ja sam negdje ispod slika i dva tri upisa i napisala: ajmo svi stavljati slike o Istri....Da što više nas i onih koji nemaju prilike doći, vide taj lijepi dio "lijepe naše".
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 16:34
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Jednom je Vera 4 objavila temu o Balama - možda bi se mogle spojiti teme, pa da imamo cjelu istru na jednom mjestu.
Dobra ideja. Moderatoriii!
Evo našla sam. Pozdrav iz Bala.Pred godinu dana. Pa ako moderatorima nije teško Bale prve a moja svaštara iza.I ostali nastavljajte.
Istra je doista prelijepa:Eto ja bila u Balamapred puno godina, a pola ljepote nisam vidjela!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 19:45
Može i tako, ali mislim da je tvoj naslov daleko bolji, pa ćemo im savjetovat da ostane - naslov je fora.
Vjerojatno ima još slika i u temi razglednice ili temi lijepa naša, ali tko bi to sve pohvatao, pa da barem ovo što smo sigurni.

Salamon, ajde stavi i ti slikice, a pripremam i ja nešto.
RIJEKA

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2009 u 23:16
Imate još fotografija Buja?
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 06:00
Ne nažalost. Sve sam na brzaka iz auta slikala, bez nekog cilja!
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 08:15
Ma svaka čast Baka -----joj -koja je to ljepota -nema se šta predivno je -
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
salomon View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje salomon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 08:58
Originalno poslano od člana baka baka napisao:

Salomon, čitaj dijete, čitaj!LOL
Ja sam negdje ispod slika i dva tri upisa i napisala: ajmo svi stavljati slike o Istri....Da što više nas i onih koji nemaju prilike doći, vide taj lijepi dio "lijepe naše".

Škužaj bako..ja letimično pogledam slike s posla pa ni ne pročitam pre detaljno. O.k... da se organiziram i stiže cijeli rafal mojih slika..Istru sam pročešljala do najmanjih detalja! LOL
Neke dane si golub...a neke kip...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 10>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.