moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 89> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepa je i ova
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ahaaaaaaa,znači nije ni trebala biti žuta
![]() Evo,sad bum slikice dvorišta stavila,konačno.Iskreno,nisam nešto zadovoljna,mislim da mi je prošle godine ljepše šarenilo bilo.
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sa čime nisi zadovoljna, ovo je savršeno
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
O, majko moja, koliko truda i rada koja urednost, koji sklad... Prošle godine ti je možda bio šareniji vrt, ali i lani i ove godine je preeeeee krasan!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Nisi zadovoljna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
E shasha, shasha tebe stvarno tebe stvarno treba opendrečit (da dođeš malo k sebi)!?
Nisam zadovoljna,................... kažeš?????
Pa kud ćeš od ove silne ljepote?!
Cvijeće..
![]() klupica za siestu -
![]() ...jednostavno-------ne razumijem!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ti nisi zadovoljnaaaa. Pa jel ti nas zezaš, moje dvorište ni za 100 godina neće tak izgledat ( dobro onda neće biti moje
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bome ti je i ove godine prilipo dvoriste,zadovoljna ti ili ne
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
hehehe,kat.raea,sad si me sjetila kad su moj brat i MM pričali o maslini.Posadili je u vinogradu i stanu oni pred nju i gledaju.Veli moj brat,da je nismo malo preblizu klijeti posadili,čuj za nekih 200godina bude došla do terase!!!Veli MM a ništa,otpilt ćemo tu granu ako nam bude smetala
![]() Rekla sam jučer MM-nemoj se smijati,nisam luda no ja NEMAM CVIJEĆA.Onda mi je kupio one dvije sobne a ja sam si kupila dalije i digitalise.Naravno da mi je danas već 5 puta reko,šta slikaš kad nemaš cvijeća
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha nasmijala sam se oko trublji - prekrasne su - i ja sam očekivala žute, ali roza su iste kao tvoje, a samo ti slikaš pa makar i neimala ništa
Šibaš već preko 10000 -
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
![]() Ovu ljepotu sam kupila prošle godine, i nije ni nikla. Ove godine me lijepo iznenadila. Samo sam napravila grešku i nisam ga pohvalila suprugu, i on je misleći da je to korov napola iščupao. Ostalo je par listova (kakav je to korov?). Nadam se da mi neće zamjeriti i da će mi nagodinu ipak podariti cvijet.
Što se tiče tvog vrta, prekrasan je. Moram češće prošetati kroz mnoštvo cvijeća i odmoriti dušu u hladovini, kojeg drveta?
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
svaka setnja tvojim vrtom je hrana za dusu...prekrasno cvijece....ti si moja inspiracija
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Shasha, znaš da ti je vrt prekrasan, ali i meni se čini da je prošle godine bio šareniji.
Ali ni ja nisam zadovoljna svojim cvijećem ove godine...
|
|
![]() |
|
Kamilica,taj korov je liatris(valjda sam dobro napisala,ja ga tako zovem)i meni se slično desilo.Ok nitko ga nije počupao no dok je on niknuo ja zaboravila šta je to.A cvijet sam čekala valjda mjesec dana(od kad je cvijetna stapka krenula).Da ne poznajem sve korove u dvorištu,vjerojatno bi ga i ja zamjenila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Eto ti ga na! Jučer sam se javila. Umnoženo devet puta. Molila da obrišu, misleći samo višak, a ono obrisali sve!
![]() Ma nije neka mudrost, ali sam se zadivila opet tvom vrteku. Kutak za odmor i kavicu je bajan, kao da si negdje u šumici.
A posebno sam se osvrnul na liatris. Moj je bijeli, ali je nekakav žgoljav spram tvojeg!Ja sam kraj njega zabola one male ljestve,tek da se zna. Jer imam i ja korova koji lišćem užasno sliči na liatris dok još niče.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kiša nam je uistinu ponešto i loše napravila - pa nedostaju boje u zelenilu. Meni dio mog vrt koji je u hladovini sada već djeluje kao neka močvara.. Osjećam miris truleži, mahovine - ne znam ni sam ačega. Tamo di ima sunca (kad ga uopće ima) je bolja situacija.. No, Shasha, tvoja je okućnica divna kao i uvijek!!! A, od idućeg tjedna, nadam se i osunčana. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Shasha dvorište ti je prekrasno, mi smo sve malo prekritične prama našim vrtovima, i ja uvijek tražim neku manu i nešto što bi još mjenjala, nadodavala....... ali znaš onu tko traži taj i nađe...... ove godine kako je tako je...... meni nikad ljepši vrt jer nama uvije kronično fali kiše i u ovo doba trava inače već liči na slamu a ja ove godine sretna jer su mi travnjaci ko Wimbledon i cvijeće mi je puno ljepše...... bit će i kod tebe, od drugog tjedna imamo sunčeko....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ja bi malo sjela u onu tvoju hladovinu i samo gledala i divila se, a ti ako hoćeš možemo se promjeniti, dođi i legni između one dvije masline i gledaj more. Jedino neznam kako bi ove poslove podjelili, kod mene je ludnica (mislim od posla). Vrt i sve u vrtu ti je
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() i koji uživo izgleda još ljepše, sve pohvale shashi i još jednom zahvaljujem na cvijeću ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |