Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 291292293294295 370> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vidim ja da vam se lantane sviđaju, za slijedeću godinu ću spremiti mladih i sjemenja. I ove godine sam dosta podjelila, svima kome sam slala cvijeće poslala sam i lantane. Oko hotela ih ima posađenih 3000. Nisam pogriješila i neka svaka peta ima mladu, eto za cijeli forum.
Niho draga pa ne moraš gledati u more, ali znaš ako ti ne dođeš kod mene ja ću na jesen doći kod tebe. Uvijek kad zalijevam vrt sjetim se vas sa foruma, svaki cvijet me na nekoga podsjeća. Sutra u ovaj apartman dolaze gost pa sam orala, još samo ovaj pu slikati agapanthuse u cvatu, a vi pogodite na koga me podsjećaju ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Vau, Lantane u kamenjaru,,,,stvarno izgleda prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
lantana je super... a kamenjar
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
koja lantana
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti mene izazivaj -meni neće puno trebati da me tako mamiš -------------za kaktuse ja ću se nagutati tab. i eto mene sa trišom----nemoj se iznenaditi samo na 1 dan----bem ti more i trajekt ne može se nogom
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
predivna lantana..
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Cvijeće i dvorište Lantanica
![]() Cvijet lantana ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stefkaja i Štefice
![]() Bromelija, ja ti obožavam cikasice imam ih 4, 2 velike i 2 male, lijepe su i zimi i ljeti, a ne izrastu puno tako da ih možeš držati u pitaru i u zemlji. Hana veće sam negdje napisala mi sa juga moramo vama slati biljke u rano proljeće, jer tako ne dožive veliki šok, a vi nama u jesen, ili pred kraj zime jer meni se već u proljeće, ako su velike vrućine ne primi. Ponovit ćemo, lantana će sigurno biti, a cikas ćemo probati nabaviti. Bergenija kiša me spasila, sve se zeleni, a ja sam toliko radila ovih dana da nebi stigla ni zaljevati. Duda ma meni ti je to baš simpatično, malo kaj, malo ča... Niho ma trajekt ti uopće ne ljulja ![]() Vanja, Anaida i Nata hvala na lijepim riječima. ![]() Proljeće ima puno slika, ali nema vremena, kuća puna "domaćih" i gostiju, na poslu gužva, evo od jutros sam uspjela napisati par posteva. Evo na brzinu jedna lantana, ovo joj je drugi cvat, za svih vas od Lantane ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana već treći puta jutros dolazim u nadi da si stavila nove slike, a ono ...ćorak!!!
Spasi me...kod nas je tako tmurno, daj da malo uživam u tvome vrtu....ili ću opet morati od početka gledati tvoj vrt...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ja ovdje samo malo zemlje vidim sve cvijeće do cvijeća -a nema kaktusa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
preljepo ali lantana je ipak moj favorit pa zatim bugica ........
|
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrt iz snova na lokaciji iz snova...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Lantana nemam novih izraza za tvoj vrt - jednostavno rečeno fascinantan je
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana
![]() P.S. znači i mi ćemo imati šta za kositi uskoro...
|
|
![]() |
|
Ne mogu ovo više podnijeti----------bem ti more
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
stvarno ti je trava zelena..kamenjar je super..a ja ti govorm kajkavski ali ubacim i koju dalmošku,a kćer učim sve(ono što znam)uglavnom da govori književno makar mi je jučer rekla"mama a kaj je ovo" umrla sam od smijeha ..ja ju to ne učim ali je ipak od mene pobrala(teško se je riješiti nečeg šta je bilo 30g)..
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dobro kažeš ...............sve zeleno.............čudno je to za tvoj kraj! Lijepo je na otocima, ali kad vidim da je sve tako suho bude mi žao!
Ove godine malo za promjenu imate i vi kiše
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno, a meni krepale i lantana i cikasica koje si mi poslala-peh
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve ljepše i ljepše posebno bugenvilija a vidim tamo i cikasicu
kamenjar ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 291292293294295 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |