Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 292293294295296 370> |
Korisnik | |
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oči mi ispadoše od ove ljepote
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
lantana sve ti je za 10...oduševljava me tvoj vrt
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ova ti je dobra Duda, kaj lavor, a ja mislila da si ti Dalmatinka, a ono ti ko moj unuk, pola kakjkavski pola čakavski, meni je to baš simpatično. Neću ja nikakve medalje, ja se samo volim družiti sa vama
![]() Malo sam jučer slikala, kiša se napadala, sve je zeleno kao u proljeće, nikad do sada trava nije bila ovako zelena u 7. mjesecu Zapadni dio vrta ![]() Južni dio, s ružama i bugenviliom ![]() Malo kamenjara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
isuse kaj si dobila medalju kaj lavor veliku
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ja se u potpunosti slažem sa Trišom i Otok.....Lantani i zlatna medalja i kruna.....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Sigurno su gusjenice, ostavljaju i izmet. Ali na ovom gore cvijetu nisam našla, valjda je kidnula. Našla sam na begonijama na drugom kraju kuće, i neku paučinu i gusjenicu i listove odsjekla i gnijezdo napravila. Ima ugriz kao lav
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticno!!!
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
tvoj vrt me uvijek oduševi
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Smrcko liatris ima i u bijeloj boji, taj mi je još ljepši, dugo cvate i baš je interesantan.
Minimode, to mi idemo na Vidovu goru i tamo se nađe kamenja svakakvih oblika, što priroda napravi to je nevjerojatno. Triša samo ga ti gledaj i doma i na forumu, još malo pa gotovo sa cvatnjom, ali znaš moramo nabaviti bijele. E Niho tebe sam čekala, mislim da i ti imaš ovaj kaktus što cvate žuto, samo mu treba puno godina da bude ovako rascvjetan. Samo ti dođi, ali čitala sam kod Otok da nećeš dalje od mora, a kod mene isto moraš preko mora, pa onda ću ja morati kod tebe do Bihaća. Proljeće to je aptenija, puzavac, mislim da sam ti toga malo poslala, jer toga imam puno, već je na dva mjesta prekrila zid i lako se ukorijeni. Smrcko vjerojatno su gusjenice. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
joj otkad nisam svratila....jednostavno ne stižem više sve pregledati
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovaj cvijet na gornjoj slici mi nešto tamani, izgleda da ima velike zube , rupe su poveće.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Lantana opet sam uživala...
Ali...
![]() Kako se zove ovaj cvijet???
Da li on kod tebe raste grmoliko???
Kod mene je puzavac.
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
E baš sam ponovo morala vidjeti ove agapantuse - ma zlato kažem ja.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
šridružujem se svim pohvalama, stvarno se nema što dodati ovoj krasoti, zapeo mi je za oko ovaj lijepi kamen od ribe??
predivnoooo!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ma daj Triša nemoj pretjerivati, tu ima toliko prekrasnih vrtova i puno vrijednijih vrtlara od mene, a to što moji kaktusi i neko cvijeće bolje cvate čini priroda, a ne ja, ja jednostavno imam više sunca i bolje cvatu, a osim toga tvoj je Agapanthus ljepši od moga
![]() Hvala svima, kaktusi u cvatu i mene uvijek oduševe, dok mi je npr. normalno da je bugenvilia puna cvijeća, jer su kod nas sve tako rascvjetane, lantane nitko ni ne gleda jer je normalno da cvatu, oleandri su mi se zamjerili za cijeli život jer toliko ludo rastu da sam ih jedne godine rezala cijeli dan i dobila upalu tetive (tri dana nisam ni jela ni spavala). Korijenko dobro si rekla, nema Nihe, a ja njoj namjenila ovaj post sa rascjetanim kaktusom ![]() Zato ja imam neke ljubimce koji nisu uobičajeni kod mene i njih više gledam i pazim. Evo jednog od njih Liatris ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma evo ti zlatna medalja ovog foruma - zasluženo prvo mjesto i kruna kraljice foruma - bez konkurencije
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ona j kaktus sa žutim cvijetom izgleda kao prava princeza sa krunom
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 292293294295296 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |