OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 374> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Našla se tustika, ajmel zamisli ti moraš tražiti po svom imanju gdje je - pa to je super, pol Lošinja je tvoje vidim ja. Pa sad još i lucifer, ma simpatično super kako kaže korijenko.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće i boje su
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Hortenziju nisam prepoznala
![]() Baš je zanimljiva.
Liatris ti je naravski dvostruko rascvjetaniji od mog siročeta!
![]() A ona kombinacija s bosiljkom izgleda kao neko zanimljivo cvijeće, zeleno, tamno crveno, zeleno.
Ma sve ti je lijepo, što ja uopće nabrajam....
![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Uh, bole me noge a i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kod tebe se svaki put izgubim i zaboli me vrat
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Slažem se sa mamom!
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Kako je rekla kat.rea. i nasmijala me i mene bole noge i vrat od gledanja, ali ne mogu nikako preskočiti tvoje carstvo.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš mi je drago da imam brojne posjetioce.
Korijenko, hvala na imenu biljčice - crocosmia možda i zaboravim, ali lucifer sigurno neću. Triša, kad pošišam moje sive grmove koji su podivljali, naći ću još poneku biljčicu, jučer sam otkrila da ispod životari jedna lantana. KatRea - popodne ću ispod kućnog broja napisati - arboretum ![]() Hvala vam svima na lijepim riječima, moram priznati da su mi poticaj, ako ništa drugo trudim se da bar počupam travu prije slikanja ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ja do ove faze nisam još stigla, nedostatak vremena ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
JOJ Trišaaaaaaa idem i ja kod Otok -samo ako se ne ide preko mora -sve što je nogom i autom može a to dalje ne.....Otok eto i mene kod tebe pa krij to svoje što imaš bolan znaš mene
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Niho, otok ti je dio kopna sa svih strana okružen morem, znači moraš preko mora, ali ipak uopće ne moraš izlaziti iz auta.
Jel to znači da ne moram skrivati svoje biljke? |
|
![]() |
|
Ovo je moja bugenvilija, samo što još nije u mom vrtu.
Nju je uzgojio moj tata, koji je bio pravi stručnjak za bugenvilije i za agrume i za voćke i za još puno toga. Tate više nema, a bugenvilija je još u vrtu mojih roditelja, čekala sam da malo ojača (tamo nema bure) i da joj nađem prikladno mjesto kod mene. Sad je moram prenijeti trokolicom. Eto, sad sam se i rasplakala. ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Dobar je lucifer
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
U kamenu svašta raste
|
![]() |
|
![]() ![]() a ovaj cvjetić je malo pomiješao boje ![]() |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Eto, sad si i meni potjerala suze na oči.
U kamenu baš svašta raste. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mene danas i ovako cmizdravu doslovno je rasplakala priča o Bugenviliji, a ostalo je fantazija i neka potraje još dugo dugo.
|
|
![]() |
|
Kako se zove ova roza ljepota?
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
bugenvilija je stvarno posebna, a kamenjar lijep sa raznolikim cvijetićima
ovaj roza je ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Nemoj previše čekati da preseliš bugenviliu, jer što je veća to se teže primi, a i bit će ti lijepa uspomena, svaki put kad je pogledaš sjetit ćeš se Njega.
Ovo crveno ja neznam što je, ali ako je malo bodljikavo onda to kod nas zovu bušin, ima ih u raznim bojama, i rastu na divlje, ali na sjevernoj strani Brača, a na južnoj ne, probala sam presaditi ali ne ide. Vidim ja da se Niho prestrašila mora i nećemo je nas dvije dočekati, neće ona dalje od Triše. |
|
život je more
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |