Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 140> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma kod tebe sve po špagici.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Evo drage moje irezine ![]() ovo joj je stvarna boja sada po ljetu i sve do jeseni.Sobna je biljka koju ja ljeti metnem van i onda ima "boju crvenog vina", a naravni po zimi zbog nedostatka svjetla izblijedi ![]() naraste velika koliko ju pustiš da raste. Ja obično u proljeće kada ju iznesem van potrgam dugačke grančice koje su ogolile, tako joj potičem rast mladih postranih grančica i dobijem kompaktniji grm. Naravno kao i sve sobno kod nas na kontinentu, osjetljiva na hladnoću, ali ne voli baš ni suhi zrak. P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 31.01.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hvala ti na odgovoru ,nadam se da će i moji izrasti u tako krasnu veliki cvijet kao tvoj!
Naravno,predivno je i ostalo cvijeće!
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ok..hvala na savijetu..meni je moj lijepi clemais tako smeđio i na kraju otišao jer mi je susjedina mačka uredno ga zapišavala(najrađe bih ju upucala)
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Predivna je irezina... Danas sam od susjede dobila 3 pelcera...Iskreno nikada čula ni vidjela ,ali me je cvijet oduševio.
Možeš li mi molim te reći voli li vodu?
|
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Shasha, evo da me ne kritiziraš, pa se divi ljepoti
![]() ![]() P.S. pojma nemam šta sam napravila, prvo sam htjela izbrisati sliku na ptičici, pa da ju izbriše u Flavijinom vrtu, pa nikako izbrisati, pa sam upotrijebila škarice (cut), a onda se dosjetila prebaciti u svoje dvorište, a Ptičica valjda kasno pali, pa se poslije predomislila i pobrisala mi sliku, a možda ju popapala.... sorry P.S. za veču sliku klik na nju Poruka ažurirana31.01.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
dalije ![]() imala sam i crvene, ali ove godine niti jedna nije izišla do sada, gomolji su još u zemlji, ali ne tjeraju stabljiku. Imam ih treću godinu - 1. 2 grma, lani desetak, a ove godine samo 3 za sada. Šta im se dogodilo pojma nemam, da uopće ne tjeraju. P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana31.01.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
krumpirko
![]() vidim da mu treba frizura a ovo je samoniklo cvijeće petunije i alysumi ![]() petunija - obična ali mirisna ![]() mačuhica, prkos i alysumi [ ![]() ima tu još alysuma, ščira i plavih ljubičica, a sve raste iz ovih rešetkastih ploča i još jedna čuvarkuća ( ako je) koja mi baš ne izgleda bajno, očito joj nešto ne paše, a ja neznam šta [ ![]() P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 31.01.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Susjedu ili mačku? |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
Željka voli vodu i ako ju slučajno zaboraviš zaliti odmah će ti to pokazati
![]() |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Skočila ja i do tvog vrta i oduševila se raznim cvjećkama, a i odgonetnula što je ona crvena grančica koju sam donijela iz Skradnika.
Baš ti je sve lijepo, dobro, sve osim ovog klematisa
![]() Inače, sve je za pet!
|
|
![]() |
|
a ovo su moji veeeeliki cosmosi, ima i bijelih, ali momentalno ne cvatu ![]() P.S. obratite pažnju i usporedite palac i cvijet ![]() ![]() P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 31.01.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I moj je klematis nekako "šugav" - lani je ovo doba lijepo cvjetao, a sada ni c.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ja ne vidim slikuuuuu,samo veeeeeliki okvir sa maaaalim kržićem
![]() |
|
![]() |
|
Ove godine sam švrljajući po Forumu naletila na Adminove prekrasne begonije i pokušala kopirati..... još nisu za slikanje u kompletu ![]() ![]() a ove su bile malecke kada e prve radne nedjelje MM došao sa n jima iz šopinga ![]() i iz "ptičje perspektive" ![]() P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana31.01.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
|
pustinjska ruža za sada ima samo jedan cvjetić
![]() moji ostići ![]() negdje sam napisala za ovoga da je bio svjetliji, a da mi je "poljubičastio" pa sada ispravljam netočan navod jer nije, nego su im se grane tako ispreplele da sam ja od jedne biljke ljubičastoga mislila da je u cvatu i ovaj ![]() e jesam ga zamumuljila [URL=http://s1.pticica.com/pticica/foto/0000718185_l_0_9mbg4v.jpg][/URL]P.S. za veču sliku klik na nju poruka ažurirana 31.01.2014. |
|
Ivanić-Grad
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2223242526 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |