moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 150> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pokazivala sam jednoj maloj slatkoj kako staviti novu sliku , i ti mi bila pod rukom. Sad ću te malo pronosati po forumu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
a otkud tebi moja dalija na avataru?
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrcko...ote mi riječ iz usta.....neznam šta ti je običnije...ili ogromna obična dalija...ili obični agapantus, izuzetno običan bijeli platycodon, ili ono drugo svašta nešto sasvim uobičajeno (što usput niti neznam kak se zove) ili možda najobičniji plumbago što tako uobičajeno bogato cvjeta.....
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ovo tebi obično
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
e sad nakon Flavijinih divota da ja pokažem malo obične domaće cveteke
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Triša, ni tvoje ne zaostaju
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Odem malo u druge vrtove, a ti već preuredila vrt i obasipaš nas biljkama, kakve se rijetko mogu vidjeti.
Tvoje su biljčice predivne.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Zvrk nadmašila sam samu sebe
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Ajoj, koja kupovina
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nema na čemu Tija
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
HVALA HVALA HVALA na svemu !!!!!
|
|
![]() |
|
Lantana
![]() |
|
![]() |
|
Gio,Smrcko, Baka - hvala na posjeti Baka ono je hibiskus
![]() |
|
![]() |
|
otela sam se kontroli i sad moram stati i malo kupovati nekaj korisno za uređenje tipa: Rubnici, kamene ploče ili šljunak, ljestve ili neke penjalice za biljke i sl. Al kad nisam karakter
|
|
![]() |
|
koju imaš? Ja imam japonicu i onu scarlet pa ne znam na koju misliš. Za ovu japonicu mi je žena rekla da raste ko drač a miriši ko jasmin i fakat već je narasla oko 10cm kak je kod mene par dana,a za ovu drugu ne znam. I da, hvala na pohvali
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 116117118119120 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |