Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - lula
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

lula

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 49>
Korisnik
Poruka
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 18:25
Originalno poslano od člana malena malena malena malena napisao:

Originalno poslano od člana orca orca napisao:

ljubica pa to je krasno...ja na vašim radovima skontavam koje sve to boje volim...ova ljubičasta mi je divna....raspucavanje na samo dijelu mi je super...al najljepši dio mi je dno...vidi se da si se baš trudila...svaka čast smile39

fakat, nije mi palo na pamet da raspucavam dio (baš sam bila ubijeđena da se mora sve raspucati, ne znam zašto?!?), a super mi je ova ideja sa dvostrukim decoupagom... i ja volim doći u tvoju temu

A vas dvije uvijek me razveselite kad mi dođeteWink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 23:52
Jedno ogledalce  ....
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 23:54
slika vrijedi više od tisuću riječi....
stoga ću ja samo dodati... fantazija...
draga moja, ovo ogledalo priča jednu posebnu priču...
mislim da je ovo najbolje ogledalo koje sam do sada ovdje vidjela...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 00:16
mnataša....toliko me je dirnuo tvoj komentar da sam sesmile43
hvala ti na divnim riječima....i na tome što si pogodila ....to je jedna priča o ljubavi, kako muškarac može učiniti posebnom ženu koju voli.

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 07:29
smile120
ANĐELKA
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 12:11
eeeeeeeeeee ovakve stvari obozavan..odavno nisam vidjela ljepsi okvirsmile141smile211
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 12:23
Joj Lula, prekrasno je ogledalo, daje reci molim te kako si to napravila, jesi ljepila prvo note, pa preko ružice i sliku, nigdje se ne vidi prelaz, savršeno je!!!! 
smile126
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 12:48
Lula, ja se pripremila komentirati zdjelu na prethodnoj strani ali kada sam vidjela ovo ogledalo bilo je ovako smile93
Već dugo nisam vidjela tako lijepo ogledalo...smile141
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 14:15
smile73Drage moje puno hvala na vašim riječima pohvale
kao podloga mi je poslužio rižin papir...ružice su salvete ...tako da su se stopile sa rižinim papirom, toliko da se kroz njih vide note što mi se jako dopalo. slikica para je printana na jedan tanki papir, ja neznam da li je to onaj tzv. pelir, jer pelir nisam vidjela. Rubove sam malo ublažila paljenjem...ogledalo ustvari traži još nešto, ali nisam se oblučila. da li ga samo prelakirati, ili ga lagano raspucati lakom za raspucavanje ili sasvim nešto treće a to je onaj kristal gel ili kako se već zove...Što vi mislite?
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 14:26
ja ga ne bih rspucavala...bit će prešareno, treba mu možda tek malo decentnog sjaja...možda samo da prelakiraš...
kristal gel bi bio najbolje riješenje, als e bojim da bi ga otišlo jako puno na tu površinu...neznam, možda da sačekaš da se javi netko sa više iskustva sa kristal gelom?
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 14:40
Ogledalo je predivno,nježno,romantično...savršeno!
I ja bi ga samo polakirala jer je tako dobro da mislim da mu ne treba više ništa dodavati!
Taj rižin papir je kupljen sa notama ili si note printala na njega?
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 15:54
Rižin papir kupljen je takav kakav je...njega nisam printala....
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 16:04
stvarno prekrasno ogledalo.
ja isto mislim da mu fali samo malo sjaja i to je to. raspucavanje bi samo "pojelo" te nježne motive.

bravo, masjtorice!
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 16:23
nema me jedan dan, a kad ono----pravo iznenadenje...predivno ogledalce...slazem se s curama...ni ja ga ne bi raspucavala...samo sjaj....puuuuno sjaja....
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 18:07
Hi @lulice ,divna plava(ljubičasta)zdjela i jedva čekam finiš..smile71.a ogledalce!!!Jako jako lijepo!
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 18:24
tek sad vidim da mi je promakla zdjela....odlicna je...obozavam ljubicastu....dvostruki decoupage - za desetku,,,
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 18:26
definitivno najlipše ogledalo koje sam vidila. savršeno je! i zdjelica je jako lijepa, al ogledalo mi je... smile39
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 19:14
Ogledalo je doista krasno! Super iskombinirani motivi, baš ima taj starinski štih! Ne znam šta bih rekla za završni dodir, ostavljam to tebi na izbor, sigurno će biti lijepo... Žao mi je jedino što je crystal lak tako skup pa jednostavno ne znam koliko je isplativo stavljati ga na velike površine, ja već neko vrijeme tražim adekvatnu zamjenu za njega... Bravo Lula! smile55 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 19:42
smile80O dušice moje...napunile ste mi srce toplinom...reći ću vam svima...tako mi je drago da vas imam ...i tako mi je lijepo biti s vama. Osjećam se kao svoja među svojima.
P.s uzet ću u obzir sve vaše drage prijedloge i još jednom prespavati...
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 20:57
a da samo par puta presprejaš, dobit ćeš visoki sjaj, a ipak je boca spreja samo 5 KM, (mislim da je to 18 kuna)..... ali kao što sam ti već i rekla, ogledalo me oduševilo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1819202122 49>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.