Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 39> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam ni ja znala no oni su nabavili sjeme i pitali ko hoće probati,i eto raste
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
super, znala sam da se sanseverije dijele i tako rasađuju, a sijanje mi je prvi glas
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Dobila sam od Božikovina sjemenku sanseverije još zimus negdje i niknula je.Sporo raste no zanimljivo ju je pratiti.
I anemone sam sijala.Kad su ocvale pojavilo se sjeme pa sam ga ,onako za probu,posijala.Toliko da vidim kako se razvija ,i koliko brzo,iz sjemenja
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kako si sijala sanseverije, zar one imaju sjeme, to nisam znala
i anemone sijala ili sadila ???? |
|
![]() |
|
Budući da je kupovna zemlja,nadam se da u njoj nema "smeća"i da ono kaj sam sad vidjela da proviruje jesu anemoneeeeee
![]() |
|
![]() |
|
Pratim ja to redovito
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shasha, ak je i bio 13. nije bio petak, šta sad, ma niknuti će, mooora.
|
|
![]() |
|
Eto ga na,ni slučajno,još uvijek,nisu niknule ni anemone ni ono nekaj drugo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jooj ,znate kaj,došla sam tu,tog kobnog 13 lipnja,upisati da sam posijala anemone,ako slučajno niknu da znam kad sam ih sijala.Onda me nešt "lupilo" i napisala san ono gore.Mislila sam kasnije dopisati i zaboravila
![]() Dakle,13-og sam posijala anemone!!!!(i još nešto no to sam zaboravila kak se zove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
koja muljatorka
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kakooo laaaažeš
![]() ![]() ![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Samo da zabilježim......ja ništ ne radim
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Med od maslačka radim.Kiše nije bilo.Ok noćas je padala no čak nije ni pošteno zalila.
Teak,pa znaš mene,ništ bez kave i
![]() Danas nisam nešto vani radila,pokosila travu,opljevila rubove...cvijeće posijano je čist ok za presaditi pa sam malo presadila nadajući se onoj najavljenoj kiši.A je padala,pol sata no više je propadivalo nego padalo.
A ništ bum u jutro zaljevala.
Danas je bil dan peglanja(ne cijeli dan,samo poslijepodne)i spremanja.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
to se i ja pitam, ali mislim da je za sve zaslužna kavica... vidiš da i med kuha između pauzi od kavica ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Bože, pa trebam u penziju kako bih savladala i pročitala što si sve radila, pa na čemu si ti to ženo!
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
bome si se iskupila
![]() ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha, vidim ne posustaješ, pa radiš med, pa sadiš sve živo, pa pljeviš, nije ni čudo da si fotić zaboravila.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Shaska od čega ti radiš med, šta si kuhala?
Nadam se da ti je konačno kiša opala, da se malo odmoriš
![]() |
|
![]() |
|
Evo ja danas zasadila jučerašnji"ulov".još nalazim po kući cvieće koje treba iznjeti van pa sam i morski luk konačno iznjela i posadila.Od toliko tegli sad skužim da mi ih još fali.Imam no treba ih urediti malo jer su stare i zmazane,od kiše,trave i sl.a to ne mogu oprati.Pripremila sam ih no ni jučer ni danas nema kiše pa ih nisam napravila.Sad idem.
Konte,evo iskupila sam se za slike,nisu iz vinograda no kak je meni muka bilo šta slikati dobro da sam i dvorište uspjela
![]() Hoya,za"kaznu"sam i jučer i danas malo kopkala
![]() Odoh sad maljat tegle
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
žena se razletila na sto strana kuha,sadi,kopa pa sashka ti si ko multipraktik
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |