Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Morsko-cvjetni ugođaj
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Morsko-cvjetni ugođaj

Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 370>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 18:35
Ja nemam agapanthuse Cry.
Ali ja bih ovaj apartman u prizemlju i pogled na vrt i agapanthuse, more mirisala sa Lantanine terase i .... tko šljivi Bila i njegovu jahturinu....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 18:38
Joj smile42 baš sam bezobrazna, odmah sa svojim željicama, a ono najvažnije zaboravih - nauživala sam se šetajuči ovim rajskim vrtom.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 21:14
imam jedan plan u svojoj glavici,ali ga neću reći jer se onda neće ostvariti,ali povezan je sa ovom ljepotom Thumbs%20Up
tko bi išao na plažu pored ovoga? smile57
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 21:21
Šta da kažem na ovo . Neznam . Toliko douševljenja od prvog sudara sa svim tvojim da stvarno još uvijek nisam našla pravu riječ. A da jesam --pošalji mi sve svoje kaktusesmile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:43
Kod tebe nema što nije ljepo. Sve je preljepo uvijek!!
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 22:58
Sve je savršeno iskombinirano, a pogled na agapanthus mi je izmamio uzdah, - moj ni ove godine ne cvateCry
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Srpanj 2009 u 23:02
ne lijepo nego prelijeposmile64smile78
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 07:38
Istina, uobičajeno je lijepo kod naše Lantane. Gosti su sigurno zadovoljniji i sretniji u ovakvom okruženju! Cvijeća, osmijeha, naše bogomdane ljepote - to im moramo pokazati, darovati i rado će nam doći opet...
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 08:47
baš je prelijepa ova bugica...mislim da ću posijetiti g. Bojčića da kupim koju..jer ova tvoja me jako mami
Na vrh
zvrk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvrk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 08:54
Mene ocaravaju ovako rascvjetane bugenvilijeHeart!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 09:08
Hvala vam svima drage moje smile79, vidim da su favoriti bugenvilija i afrički ljiljan (a ima ga i Triša Wink), ma to je uvijek tako kad je nešto u punom cvatu onda je tog momenta to najljepše.

Danas samo za Nihu kaktusi i sukulenti u cvatu.

Ove godine kaktusi ludo cvatu, mora da im je kiša ipak dobro učinila. Ovaj ima 7 cvjetova u kruni.

život je more
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 10:15

Zbilja ne znam što više reći!

Ljetovati kod tebe.... predivno.Što je netko napisao: apartmani s pogledom na tu cvjetnu divotu!

Kaktusi... Pa mislim da sam "pokrala" sve njihove slike.... da uživam u pogledu.

Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 11:51
Kaktus sa žutim cvijetom smile94 Supaččččč!!!! I ostalo sve ali taj žuti je naj-naj!!!
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 13:52
wow smile70
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 13:54
Kaktusići su predivni ,ali onaj žuti...smile71
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 13:59

Kad sam ih ove zime gledala pokrivene snijegom, mislila sam da su gotovi. A vidi ovo!

Možda ima i to neke veze.
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Tweety View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 529
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tweety Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 16:22
Vauuuu, koji kaktusi!!! Al zlato ide ljepotanu sa zutim cvitom, apsolutno je fenomenalan!!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 17:11
I ja se slažem da bi zlatnu medalju dobio kaktus sa žutim cvijetom.
P.S. Mislim da bi kod Lantane dosta toga zaslužilo zlatnu medalju...................ne daj Bože da sam u žiriju i da o tome moram odlučivati!"
Stoga nema medalja, samo uživanje........smile198
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 19:44
potpisujem Bakine rijeći "Zbilja ne znam što više reći!"
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 19:47
ovo je cvijetna bajka- a žuti kaktus kralj sa cvijetnom krunom
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 7374757677 370>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,391 sekundi.