Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 370> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja nemam agapanthuse
![]() Ali ja bih ovaj apartman u prizemlju i pogled na vrt i agapanthuse, more mirisala sa Lantanine terase i .... tko šljivi Bila i njegovu jahturinu....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Joj
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
imam jedan plan u svojoj glavici,ali ga neću reći jer se onda neće ostvariti,ali povezan je sa ovom ljepotom
![]() tko bi išao na plažu pored ovoga? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Šta da kažem na ovo . Neznam . Toliko douševljenja od prvog sudara sa svim tvojim da stvarno još uvijek nisam našla pravu riječ. A da jesam --pošalji mi sve svoje kaktuse
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kod tebe nema što nije ljepo. Sve je preljepo uvijek!!
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Sve je savršeno iskombinirano, a pogled na agapanthus mi je izmamio uzdah, - moj ni ove godine ne cvate
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ne lijepo nego prelijepo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Istina, uobičajeno je lijepo kod naše Lantane. Gosti su sigurno zadovoljniji i sretniji u ovakvom okruženju! Cvijeća, osmijeha, naše bogomdane ljepote - to im moramo pokazati, darovati i rado će nam doći opet...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
baš je prelijepa ova bugica...mislim da ću posijetiti g. Bojčića da kupim koju..jer ova tvoja me jako mami
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Mene ocaravaju ovako rascvjetane bugenvilije
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Hvala vam svima drage moje
![]() ![]() Danas samo za Nihu kaktusi i sukulenti u cvatu. Ove godine kaktusi ludo cvatu, mora da im je kiša ipak dobro učinila. Ovaj ima 7 cvjetova u kruni. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Zbilja ne znam što više reći! Ljetovati kod tebe.... predivno.Što je netko napisao: apartmani s pogledom na tu cvjetnu divotu! Kaktusi... Pa mislim da sam "pokrala" sve njihove slike.... da uživam u pogledu. |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Kaktus sa žutim cvijetom
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Kaktusići su predivni ,ali onaj žuti...
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kad sam ih ove zime gledala pokrivene snijegom, mislila sam da su gotovi. A vidi ovo! Možda ima i to neke veze.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Vauuuu, koji kaktusi!!! Al zlato ide ljepotanu sa zutim cvitom, apsolutno je fenomenalan!!
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
I ja se slažem da bi zlatnu medalju dobio kaktus sa žutim cvijetom.
P.S. Mislim da bi kod Lantane dosta toga zaslužilo zlatnu medalju...................ne daj Bože da sam u žiriju i da o tome moram odlučivati!"
Stoga nema medalja, samo uživanje........
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
potpisujem Bakine rijeći "Zbilja ne znam što više reći!"
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
ovo je cvijetna bajka- a žuti kaktus kralj sa cvijetnom krunom
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7374757677 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |