Baš svašta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Korisnik | |
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure
![]() ![]() za sad stavljam nešto jednostavno, nema nikakvog naziva, s desne strane šalica, s lijeve i za informacije- natpis za iznajmljivaje apartmana
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepe rukotvorine...posebno me odusevljavaju drveni uradci...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
ja ti isto nevem..... al mooožda da staviš pa ako baš smeta admini će skinuti... ??? ....bo??
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Možda bi se moglo, ali da se nevidi natpis vlasnika i trgovine...hm?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
hvala lula, dada, anđelka
![]() ![]() ![]() ima još nešto šta smo radili no iskreno od strke u kojoj sam (radimo staze, amenjar i jezero na gruntu pa se sad više družim s krampom i štihačom
![]() ![]() PS zna li netko da li se smiju staviti slike reklama i izloga??? (naime i to smo radili- ali nisam ziher da li njih smijem staviti???
|
|
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve za čistu peticu!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Očigledno da ste i ti i tvoj muž dvije umjetničke duše. Malo prije sam napisala da mi je grozno stalno govoriti sve u superlativima, izgleda pomalo izlizano, ali kad stalno iznova nalazim posebne radove.
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
![]() |
|
more- da budem iskrena za slike koristim drvo koje uspijem nabaviti, osobni favorit su mi orah i šljiva no do njih je strašno teško doći jer koristim drvo sušeno 2-3 godine, naravno u hladu na prozračnom mjestu- tada nema ni pucanja ni promjena na drvetu. ako koristiš friško drvo računaj da će ti se obavezno raspuknuti mona- hvala ti, to je šparthla tehnika i ostaci boja
![]() smrcko- hvala ti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Ova slika mi je super!
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prava si umjetnica
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ala mene kako nisam prije pogledala tvoje radove. pa ti si pravi meštar za drvo! jeeeeeeeeee! takve radove mi je uvik lipo vidit.
reci mi koje drvo inače koristiš? jel poslije nešto popuca il ostane onako kako si napravila?
|
|
![]() |
|
hvala primavera...i meni je zahvalnica posebno draga
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Sve pohvale na kreativnosti, a naročito me oduševljavaju tvoji radovi u drvu. Zahvalnica s vjenčanja je nešto najoriginalnije kaj sam vidjela
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
evo jedna s tavana:
![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A s ovim se nisi htjela ili si zaboravila pohvaliti!!
![]() Baš super izgleda!!! Sad mi već žal što nisam slikala i one radove koje si skidala sa zida i donosila da ih vidimo! ![]() |
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
meni taman nešto padne na um i mislim si..tko bi to znao napraviti.... i eto tebe :))))))
|
|
![]() |
|
nemoj molim te spremam se na tavan po ljetnu robu već tri tjedna
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Prokopaj još po podrumu, pokaži i ostale lijepe slike!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234 5> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |