Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Chat - Brbljaonica
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Chat - Brbljaonica

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 113>
Korisnik
Poruka
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 07:43
da na decoupage mislim, može ponude ako netko ima
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 10:55
nato najbolje da vidis sto ti se sviđa,i javis se vlasnici rada na pp,mozda upravo taj rad nije prodan ili poklonjen,pa se dogovorite..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2009 u 19:10
Slažem se s Kaćom... Najbolje da malo pogledaš po galerijama cura, vidiš ako ti se nešto sviđa pa vidiš je li to prodano, poklonjeno ili u "opticaju" ili bi ti možda (tj. sigurno) netko napravio nešto slično... Svatko ima svoj stil i prefrira pojedinu tehniku ili podlogu - netko više voli drvo, netko staklo itd.
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 21:06
orca, vrati nam se...otkljucaj nam svoju galeriju...nedostajes nam...vec...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 21:33
Fakat...ova cijela stranica je zahvala Orci na njenom dobročinstvu...Zašto smo bili grubi prema njoj....a ona prema nama tako dobra. Eh, pameti...gdje si?smile77Orca....ajde me poslušaj....meni je moja baka nešto rekla kad sam još bila malena djevojčica.....tu ženu sam voljela kao što se samo majka i baka mogu voljeti.Rekla je.....nije bitno što netko kaže, nego je bitno srećo tko je to rekao. Nismo svi isti...šalimo se na drugačije načine...nije problem u riječima...nego u ovom virtualnom svijetu nema tona. Neke riječi možda zvuče grubo jer neznamo kojim tonom su izrečene...dođi ti nama ti si dio nas....bez tebe nije isto....ajde srećo , razmisli....otključat ćemo te za čas....smile222
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 22:26
orca, vrati se...nedaj se moliti, imaš puno dobrih prijatelja ovdje koji su spremni sa tobom podijeliti tvoje krativne trenutke... 
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 07:58
već sam rekla sve šta sam imala...kad ti netko pokvari uživanciju ti pokvari i onda više nema povratka...upravo sam javila adminu da briše sve...
hvala vama na lijepim komentarima...
lula i ja sam svašta od bake naučila...jedna od glavnih stvari je razmisli prije nego što kažeš i ne govori drugima ono što ti ne bi htio čuti...
pozz svima...
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2009 u 16:57
orca lijepo si to rekla....kad te netko povrijedi onda je kasnije tesko to vratiti na staro...i koliko god se trudis ne pokazati da si povrjeden to je uvijek jace od tebe....no, ja se sad raspisala...

...nisam bas pratila, stoga ne znam koja od cura te povrijedila...meni je iskreno zao sto smo izgubili jednu dobru dusu na forumu...

upamti...uvijek onaj koji te ogovara, vrijeda...itd...svojim cinom vise govori o sebi kao osobi nego o tebi samoj...pusa!!!!!
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 14:14
hvala goga-osijek...
eto sad kad se sve neke novosti pripremaju...bit će vam lijepo ovdje...
svaka čast administratorima na trudu...
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2009 u 18:01
ja sad ne kontam smile42, jel ovo ista brbljaonica, odnosno link na "nevezano za cvijeće"? ako jeste onda hvala na tome, jer sad puno češće svratim tu, jer kao i većina se ne mičem od decoupage dijela foruma
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2009 u 21:29
jel zna netko koja cura je radila ono cijelo brdo kugli za božić ? to sam vida u njezinoj galeriji a sad nemogu pronaći, ako se netko prepozna ili zna može pomoć?? smile42
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 19:29
Ej Kaćo, šefice, čestitam na onom nazivu ispod tvog nicka,   1_4_138%20-%20famous2%20-%20mhip baš me zanima kako ćemo mi to od tebe dobivati po smile52.

I odma ti strogo počela, a,? i  stavila tamo na ideje one lipe slike i još kažeš nemojte komentirat, ajme ostala sam bez teksta koja lipota, di ti to sve nađeš, i još si nam lipo sve servirala, ma ti si baš duša ovog foruma 

EN1%20-%20herz%20engel%20-%20liebe

A vidiš kako sam ja dobra, pa sve komentiram ovdi di se smije, a ?

To je ono samo za početak, znaš kao ono kod profesora kad je važan samo prvi dojam,  a posli ..........uuuuuuu šta ćemo spamat.......a ti, ulovi me ulovi me, kupiću ti novine. .........  
:havai%20-%20havai%20-%20svasta
.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:12
ej draga,jesi vidila kako san stroga smile96..izzy me se prepala,nema je ni cut ni viditLOL..
meni najbitnije da vi uzivate na forumu...i da ovu temu(chat) sto cesce koristiteWinkTongue
kad spominjes ideje za print,iden jos nesto stavit..a znas da ja iman puno slobodnog vrimena,a na internet prostranstvima se svasta lipo da nac..
zaboravi skoro,hvala ti na lipin ricima..pusaaaaaaaaasmile79

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:14
Tu sam ja! Tko me to spominje! Sve vidim i čujem, premda se čini kao da me nema... smile101Drogiram se Ajaxom i Cifom, imam goste na par dana! smile112
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:23
čestitam novopečenoj moderatorici!

a gdje si nabavila puno slobodnog vremena? i ja bi tooooogaaaa!
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:30
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Tu sam ja! Tko me to spominje! Sve vidim i čujem, premda se čini kao da me nema... smile101Drogiram se Ajaxom i Cifom, imam goste na par dana! smile112

odakle se stvorismile52,prepade me takva drogiranasmile39LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:33
Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

hvala dragasmile79..ako ces se mijenjat,tu sammmmmmmmmmm.........
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:34
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

hvala dragasmile79..ako ces se mijenjat,tu sammmmmmmmmmm.........

bi rado, ali tako si to nabrzinu ponudila da mi smrdi na zamku smile101
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:35
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

odakle se stvorismile52,prepade me takva drogiranasmile39LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

Tu sam iza ugla! Ma ne moraš se mene bojat Kaća, ja sam ti živa mica - maca, pitaj kredibilne svjedoke! smile201
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2009 u 20:38
ane ja skroz ozbiljnasmile96,a ti vidi,razmisli,ponuda stoji do daljnjegasmile59
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6566676869 113>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.