Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 220221222223224 272> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma nije niho odselila da pobjegne, šalim se, nego je usamljena jer joj nitko od djece više ne dolazi. Sad mi je dođe žao.
A ja ću opet maminu poštapalicu: Pitat će te starost gdje ti je bila mladost!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
provjerit ću u ponedjeljak kako se hoyice drže,ali prije tjedan dana su bile dobro
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
meni je svekrva toliko izludila da je sama odselila u drugi grad! Rijeka je bila mala za nas dvije!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Da ti se hoće svekrva useliti u kuću...ko Smrcki pa bi onda došla meni -e nećeš
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Korijeko, svakako ću spremiti.
Ja sam prije par godina imala suncokrete koji su imali cvijet kao lopte od krizantema. Njih nikako ne mogu nabaviti.
A suncokreti u vazi - nešto predivno ( samo malo voda smrdi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Moji su suncokreti stvarno niski i bit će žuti, onako bucmasti baš kako ih je nazvala Monna kad mi ih je slala. Sviđaju mi se ovi tvoji smeđkasti sa prve slike, koliko su visoki, ne zaboravi spravit sjeme.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
A što bi da si ruke u drek umočila kao ja. Nešto mi finu zamlju sa sjemenima izprevrtalo i napravilo kup. Ja jadna nisam znala za navike mačaka i da popravim sra..e koje je napravilo direkt ruku umočila. ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ako ti hosta čeka ,makni je sa sunca da je nesfriga. Ma sok nije sok nego slatko,gust i možda bi pasao u sladoled. Ali da znaš da su borovnice sa vrh planine i sigurno su zdrave. Žao mi ih bilo kuhati, ali kad je MM smotan te ih nagnječio. Ja bi njih sve u sladoled ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Hvala ti puno i treba će mi u budućnosti. Večeras sam saznla da se mama MM htjela uvaliti živjeti kod nas, dok smo bili u Njemačkoj ( ali smo tajili da smo tamo). Ako dođe do toga , pakujem koferčiće i ![]() I šaljem ti pola sreće od duge ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() sviđa mi se i tvoj krumpirko ![]() |
|
![]() |
|
Ha, sok je fenomenalan i svih u kući nudim - živo zdravlje.
Ljudi šmrcko radi najbolje sokove na svijetu!!!
I ja sam posadila sve što si mi donjela. Moje je sve u dosta dobrom stanju. Jedino nemam srca hostu na brzaka ugurati pa još stoji u zemlji i čeka! Tako mi je na oku!
|
|
|
|
![]() |
|
Nadam se da će se jednoj od nas primiti. Meni su neki od pelcića krepali, baš mi žao. Ali dobro da se bar 50 posto primi. Da sam znala da svi žele juku mogla sam je još donijeti, ja bila sigurna da je svi imate. Danas sam posadila pelciće. Skoro sam natamburana bila kad je MM vidio što je sve za posaditi , ali sve je našlo svoje mjesto. Dobro da si živa , mislila sam da si na hitnoj od soka od borovnica. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Budući da sam ja tražila jesenas te bucmaste suncokrete i dobila puno sjemenja,nešto sam i podjelila.E sad jesu li ti od mene(a od kog su meni došli,ko zna),ne znam.No ovi što si stavila i nisu "bucmasti" nego mix-ani
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša, nemaš brige, sutra ti ga slikam da ga možeš vidjeti
![]() Kontessa, ako dođeš u Rijeku - dobit ćeš još. A kako se drže one dvije?
Shasha, jesu li to bucmasti suncokreti od tvojih sjemenčica?
|
|
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Isuseeeeeeeeeek,koja hoyaaaaa
![]() Joj kak mi je drago vidjeti ove suncokretiće jer su moje gotovo sve puževi utamanili kako su nicali.
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kad narastem i moja-tvoja hoya će biti takva
![]() i sad sam napokon vidla kako se mota krumpirko i kaj treba s njim raditi...valjda ću uspjeti jer mom su već drvenaste grančice,a ima 3 |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoya, a di je krumpirko, već ga dugo nismo vidjeli
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lilly, jesi živa? Moram prošetati do tebe jedan dan da vidim tvoju bungicu!
|
|
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Bugenvilija,krumpirko,hoja...... prekrasnoooooooooooooooooooooooo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 220221222223224 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |