lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 49> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radovi su ti svi prekokrasni!!!
A vidim da imaš i pomagačicu...bravo za mamu, i bravo za pomagačicu...
Vidim da i ti imaš tegle u uporabi...
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Baš je zanimljiv i neobičan zadnji rad, sigurno je i tu pomagačica imala svoje prste.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
jako dobra ideja i sasvim nova tehnika... |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Lula, ovdje ima toliko galerija da jednostavno ne stignem sve pregledati temeljito i s dužnom pažnjom... Pokušavam svaki dan obići u cjelosti bar jednu galeriju i danas sam odlučila prošetati tvojom... I imala sam kaj za gledati, sve jedan rad ljepši od drugoga, a svi još k tome i tako funkcionalni. Stvarno imaš oko i sigurnu ruku za decoupage i salvetnu, i savršen smisao za uskladjivanje boja...
Ako bih trebala izdvojiti, što nije nimalo lako, klanjam se onom predivnom malom ogledalu s najljepše dekupažiranim suncokretima što sam ikad vidjela i, naravno, prekrasnoj boci za maslinovo ulje...
Klanjam se majstorice
![]() ![]() ![]() No, moram još dodati da sam ostala bez teksta talentiranošću i urednošću tvoje male princeze... Doista je nevjerojatno kako krasno i sigurno radi sa svojih malih 9 godina... Sretnog li djeteta i sigurna sam, jako ponosne mame...
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
sve pohvale tvom malom leptiriću! rad je prekrasan i čekam njezine nove radove
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
neću se hvaliti da sam ju uspijela sama napraviti, nisam. Ali sam bila presretna kad sam našla crvenu kakvu volim....Anđelka to je orient crvena....
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hvala na pohvali za radove. U moje i njeno ime...
Teglice u stvari jesu krive za sve....moj prvi rad je bila teglica sa zebrama....Poslije sam naletila na keramičke jako povoljno i tako je krenulo.....a sad neznam kako da prestanem...postala sam ovisna o decoupageu, sve što gledam po gradu su salvete, zgodni predmeti koje bi bilo dobro ukrasiti....
![]() |
|
![]() |
|
...ovaj puta nije...jako mi nedostaje moja pomagačica....mamino zlato trenutno je u Kopru...bori se za sebe...tamo je sada europsko prvenstvo u sttret plesovima ( kako naš narod kaže uličnim...urbanim...hip hop i ostalo). Da ju malo pohvalim...njena ekipa i ona, su u kategoriji djece, državni prvaci u malim skupinama i formacijama....čekam da se javi i čujem rezultate kako su tamo prošli....držite im fige sretnice...
![]() |
|
![]() |
|
Nataša moja...sve znaš....i muke po kuhinji i muke po odabiru motiva....nesmijem ni reči kako sam ju nazvala prije dorade, na što mi sliči. Hvala ti draga.
|
|
![]() |
|
Draga moja, hvala ti na posjeti u mojoj skromnoj galeriji i na lijepim pohvalama...za radove...stvarno to radim s velikom ljubavlju i drago mi je da sam uspijela tu ljubav prenjeti na svoje potomstvo...Drago mi je da ti se sviđa ogledalo i boca jer iskreno moram priznati da su to i moji ljubimci....Boce radim s velikim guštom i sredstvo su opuštanja, a ogledalo je bilo veliki izazov i stvarno sam uživala radeći ga.
Moje kako ti kažeš oko i smisao za boje , moram ipak zahvaliti svojim genima....jer u mojoj obitelji svi dobe jedan dio umjetničke duše, mada nitko od toga nije živio. Moji ujaci , kojih nažalost više nema, od njih posebno prvi majčin brat, dane i noći proveo je u svom podrumu...radeći slike na drvetu. U njegovom stanu nije se trebalo krečiti jer su zidovi od stropa do poda bili prepuni prekrasnih konja, narodnih motiva...ufff kako mi fali. Moji bratić, sreća moja predraga...ima svoju galeriju u Pazinu. On je inovator i gledajući tvoje radove mislim da bi vi dvoje imali o čemu pričati. Njega zanima otkrivanje novih tehnika u kombinaciji sa starim...može se naći drva, bakra, pur pjene...divna inovativna osoba.....Moram priznati da i moja majka ima svoj smisao...takve torte nemožete bilo gdje vidjeti. Sinu je za prvi rođendan napravia rolls rojsa, curama barbike kao da su žive, a kako su tek fine. Seka hekla sve u šesnaest. Svatko od nas našao je nešto za sebe...
Moja princeza ( ova , imam još jednu manju) je prića za sebe, ponekad se bojim da se u sve previše daje i da to možda nije dobro za nju...odlikaš je 5,0...hip hoperica , sa svojom ekipom državna prvakinja. svemu pristupa s ozbiljnošću odrasle osobe i svemu što radi daje se u potunosti. Da, istina je obožavam ju, nju i ono drugo dvoje. Dali su onu posebnu notu mom životu...zbog njih se sve isplati....Hvala ti još jednom na posjeti ,i eto nekako sam imala želju otvoriti se tebi i ostalim posjetiteljima moje skromne galerije.
|
|
![]() |
|
Drago moje more, i ja jedva čekam da se vrati pa da zajedno radimo...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
i meni lijepoooo. stvarno ti je dobra ta crvena boja.
|
|
![]() |
|
Orca...hvala ti sunce moje drago...naći ću ja tebe....nećeš mi se samo tako izgubiti.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija...chemaco...orijent crvena...
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
primljeno na znanje.
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
ovaj je NAJLJEPŠII!!! |
|
![]() |
|
Draga Tatjana...izdvojila si dva posebna...prvo koje ti se dopada je mlađi leptirić na slici, a drugo je rad srednjeg leptirića.....slažem se sa tobom ...one + braco su najbolje što sam ikad napravila
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ne znam gdje bih dalje pa evo na ovom mjestu potpisujem Lulu i draga Orca reci nam gdje da potražimo tvoje lijepe i maštovite radove rađene s puno ljubavi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |