moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 89> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ali dajte to odgodite poslije 10.7., tad sam i ja na GO!!! A i onaj vikend 18. i 19.7. bi mi još bolje odgovarao. Tvojim vrtom je uvijek predivno prošetati!!! ![]() A i društvu u Splitu bu super na kavi taj tjedan, pada im udarimo kontruu sjevernom dijelu Hrvatske. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
A da sačekaš poslije 13.7., možda bi ti ostalo 3 mjesta prazna, pa da imaš ujedno savjetnika koji će ti reći "...ovo nemaš u vrtu, ovo ti je tak krasno, ovo te čeka u Samoboru tamo je ljepši prijerak..." ![]() P.S. Zar nisam lukavica jedna? ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Imaš pravo Lantana, crveni stolisnik je ko bombončić
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepo sam se našetala tvojim vrtom (bilo bi bolje uživo), kao i uvijek sve je prekrasno, ali ovaj put mi je favorit onaj crveni stolisnik.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kat.rea,kod mene nema neke sredine ,ili je sve jako veliko ili minijaturno.Da nebi do zabune došlo,o cvijeću pričam
![]() Konte,daj javi koji dan prije pa da i Anaida doleti,Silvek bu obavezno,tu nam je i Nata blizu......Kat.reu pokupiš usput
![]() Proljeće,samo vi zachatavajte,dok mi dojadite sve vas izbrišem
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Naravno kada krenem, krećem sa prikolicom
![]() |
|
![]() |
|
Isuse Bože, Shasha, pa kako nas možeš šokirati sa onako "jadnim" cinijama. Ja ne mogu vjerovati da u tvom dvorišću može nešto tako jadno izgledati
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ne znam točno...od pon sam na go pa kad će ona imati vremena
proljeće,hvala na upozorenju ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kontessa, kada dolazis do Shashe??
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Samo si prije toga popij nešto za smirenje, jer postoji mogučnost da padneš u nesvijest od sve te ljepote, vjeruj mi!!!
Znaš onu pjesmu: umrijet ću od ljepote...
![]() Ah, da, možda ne bi bilo loše da kreneš sa šleperom!!!
![]() Doduše, možda sada neće toliko dijeliti jer nije vrijeme, ja sam bila u proljeću pa mi je moj auto bio premalen, a vjerojatno bi i šleper također...
Shasha, molim te oprosti što zachatavam temu, ali moram ženu pripremiti na što ide...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Uvijek predivno -nema se šta
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Vidiš ono za lavandu nisam znala, sutra pelcere vadim iz tegle i idu u zemlju, a tvoja je već smještena u vrt sa svojim cvjetićem. To mi je prvi cvjetić lavande kod mene!
Ne mogu ništa izdvojiti sve je divno!!!!!!! ![]() |
|
![]() |
|
Ako mislite na slikicu br. 6, moram kontstatirati da i ja imam takvu biljku (ali još nema cvijeta) u gredici koju sam nazvala "Horti"! ![]() Shasha, Dea ti poručuje da bi ona pričuvala onaj plavi cvijetak koji držiš sa rukom, njena rukica je nježnija, boji se da ga ne potrgaš. "Fakinka" mamina, već dobro uči od mame! ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
....pokušavam odblokirati mozak(zakuhao je danas)...Proljeće,od Iris je kamelija(mislim) a ono ispod je fuksija.Horti,to nije od tebe????Hmmmm....Mislim da mi Otok ništa nije slala,ako je moja duboka isprika.Mislim,nije sad neka frka ali bila sam uvjerena da je od tebe jer je cvijeće od tebe tu posađeno(ok,nije sve,ima i od Bake B i one "zloće"Kontice nekaj
![]() Bromelija,žuti ima isto ko i ovaj cvijet???To još nisam vidjela,letim u tvoj vrt....
Hvala vam drage moje na posjeti,ovako online,a naravno da se dobro došle i uživo
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Draga Shasha, o ,da, svakako bi bio red da te posjetim
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
vrt je super... i naravno da znam da nas nema tu i nasi vrtovi nebi bili tako krasni..ipak sjemenke i biljke stizu od svud i sa puno ljubavi...to je fantaticno...
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
çviječe kao i uvijek prekrasno, svega tu ima abutilon je jako lijep
jednog imam već nekolio godina ali sam napravila grešku i nisam skratila grane proljetos pa sada nije lijep. Jučer sam u bj pevecu kupila žuti- bio je na sniženju 42 kn stavit ću sliku ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
ako se ne varam ovo je fuksija i to fenomenalna
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3637383940 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |