Anagallis - anagalis |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Korisnik | |
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ove sam ga godine dobila, i cvjetao je ...a ja počupala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
dobila sam malo semena Anagallisa,na kesici je pisalo da je plav,pa pretpostavljam da je A.monelli...ovih dana cu da posejem,ako nikne bit cu presretna jer mi se bas dopada.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ja gledam kako je netko pobrkao teme
A cvjetić je prekrasan
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
prilkom dopisivanja sa našom anagalis u vezi splitske kave shvatila sam da ona ima nadimak po cvijetu
![]() baš mi se svidio pa za one koji ga nisu prije vidjeli kao ni ja
![]() Vidovčica ili krika (vidac, vidić, vidova trava, crvena ovčarka, krivičica) lat. Anagallis je rod jednogodišnjih zeljastih biljaka iz porodice jagorčevina (jaglika) (Primulaceae), i naziv za najrašireniju na prostorima Balkana vrstu, Anagallis arvensis.
ostatak članka na linku: http://sh.wikipedia.org/wiki/Krika
anagalis molim da napiše svoja iskustva.....naravno i ostale koji znaju nešto o njemu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |