KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 42> |
Korisnik | |
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E ova ljubičasta ruža je predivna. Svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
pa ovo je prava eksplozija radova...odlicno...jos uvijek mi je komplet favorit...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Uhvatih još malo vremena prije odlaska kući da skinem sa sticka neke radove pa vam stavljam na uvid jer mi kod kuće internetski signal very low pa mi stalno šteka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala piramida
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Prekrasan komplet,salveta sa magnolijom mi je inače jedna od najdražih!
|
|
![]() |
|
Hvala more ..u izradi je još jedan
|
|
![]() |
|
Gogo draga nije. To je salveta koja je pečenjem probila kroz boju. Odnosno, pretpostavljam da su zeleni listovi s obzirom da su tamniji probili kroz boju prilikom pečenja. Nisam ja to htjela to se dogodilo samo po sebi. Htjela sam samo podijeliti s vama da znate što da očekujete ako to radite
|
|
![]() |
|
Lula, Lula, uvijek nađeš prave riječi da me dirneš u srce i razgališ i za to ti šaljem
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijep komplet
![]() |
|
![]() |
|
Nataša, hvala od srca još ću si umisliti....hvala
|
|
![]() |
|
U malim je bočicama bilo pakirano 6 komada - zlatni, srebrni, bijeli ili prozirni, crveni, zeleni i plavi. Kupljen u Ipercoopu za 49,00 kn. Ja to kupila kada budem radila kugle za Božić ali nisam mogla izdržati da ga već neisprobam
|
|
![]() |
|
Pekla sam na 160 stupnjeva 45 minuta. Ja čak mislim da je to predugo ( možda ovisi i o pećnici) možda bi pola sata bilo dovoljno
|
|
![]() |
|
To je kao zlatni prah ali u obliku gela pa ga nanosiš kistom i da pikav je. Brzo se suši. Kupila ga u Osk u Ipercoopu na nekom sniženju 6 boja u kompletu 49,oo kn. Baš sam zadovoljna s tim vidjet ćeš i neke druge radove
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
zbilja, sto nadodati kada su cure sve napisale...ako sam dobro skuzila ovo s vanjske strane je isto salveta, ali onaj drugi sloj? odlicna ideja, jos bolja izvedba...koplet predivan...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
To je naša Karmen....profinjena, elegantna , prava dama u svemu, i u svojim radovima, koji su svi od reda takvi a ovaj je impresivan.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ovo je vrhunski...tvoje najbolje ostvarenje do sada...a svi su lijepi i dobri...no ovo sada je .... WOW
![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
jako lijep komplet,majstorski napravljen
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasan komplet, posebno vaza. I mene intereira taj gel! Kak to izgleda i di se kupi?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
E sad još pitanje..na koliko stupnjeva to pečeš?
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme hvala ti na pojasnjenju
zlatni gel? opet nekaj kaj nemam, kaj je to :s i kak je tak 'pikavo'? ajme kaj gnjavim, ja se stvarno ispricavam, ali mi je tak lijepo |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |