izrada nakita |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga Anđelka, jako lijepi svi radovi, a od tvojih naročito mi je zgodna prva ogrlica sa zelenim rombovima od fima i ona od brušenih školjkica
![]() A bome i kćer je doista talentirana, jako dobro izgleda zadnja crno-bijela ogrlica, krasno je napravila ove centralne perle i dobro ih uklopila u cjelinu, a od ne-fimo radova jako je efektna predzadnja ogrlica u ovim prelijepim i toplim smedjim tonovima
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Ova treća po redu crna, je slučajno zalutala u moje radove, ali isprika nije moj rad, već kćerkin
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Radujem se što večem društvu!!
![]() |
|
![]() |
|
Polako, treba prvo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
I ja čekam!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
baš mi je drago da je sve više članova i u ovom dijelu foruma. jedva čekam da vidim vaše radove
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam slučaj no našla ovaj dio foruma i mogu vam reći da sam oduševljena viđenim. Dosta vas me zna sa foruma decoupage, ali kako smo kćer i ja prije radile nakit (i još ga ponekad radimo) želja mi je da ovdje izložim naše radove. Moram ih samo poslikati, pa stavljam sličice! |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |