Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - izrada nakita
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

izrada nakita

Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 12:27
Draga Anđelka, jako lijepi svi radovi, a od tvojih naročito mi je zgodna prva ogrlica sa zelenim rombovima od fima i ona od brušenih školjkica 

A bome i kćer je doista talentirana, jako dobro izgleda zadnja crno-bijela ogrlica, krasno je napravila ove centralne perle i dobro ih uklopila u cjelinu, a od ne-fimo radova jako je efektna predzadnja ogrlica u ovim prelijepim i toplim smedjim tonovima
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 12:21

Ova treća po redu crna, je slučajno zalutala u moje radove, ali isprika nije moj rad, već kćerkin
ANĐELKA
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Srpanj 2009 u 12:19
ovo su radovi moje kćeri
Picture%20005

Picture%20004

Picture%20007

Picture%20006

Picture%20003
ANĐELKA
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 18:55

Evo sve sam obavila šta sam trebala i uspjela uslikati nekoliko radova. Prvo ću staviti neke svoje, jer je mojih manje....

kombinacija fimo mase i perlica
Picture%20011

kombinacija perlica
Picture%20007

kombinacija fimo mase i perlica
Picture%20002

brušene školjkice iz Izraela
Picture
ANĐELKA
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 14:01
Radujem se što večem društvu!!smile214(ovaj smajlić potpuno slići meni kad skakućem)
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 13:39
    Polako, treba prvo Camera%202 , pa onda Computer, a prije svega doći kući s posla, pa BBQ , Spaghetti, Drinking%20Red%20Wine,Sleeping, nešto i napraviti, a tek onda ostalo

ANĐELKA
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 12:45
I ja čekam! smile213
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 12:44
baš mi je drago da je sve više članova i u ovom dijelu foruma. jedva čekam da vidim vaše radove Smile
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 12:22

Danas sam slučaj no našla ovaj dio foruma i mogu vam reći da sam oduševljena viđenim. Dosta vas me zna sa foruma decoupage, ali kako smo kćer i ja prije radile nakit (i još ga ponekad radimo) želja mi je da ovdje izložim naše radove. Moram ih samo poslikati, pa stavljam sličice!

ANĐELKA
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 234
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,202 sekundi.