proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 81> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Ooooooo, ljeto nam se vratilo u grad, lalala......
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Ona mi je koju si zadnju stavila lijepa , ali ova mi je posebna
|
||
![]() |
||
|
Cure hvala vam na komplimentima, ali to zaista nije neka nauka...
Svaka može probati i uživati...
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
|
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Proljeće, nazirem da je ova druga slika posebno lijepa, možda i ljepša od prve, ali nekako zbog blica se ne vidi dobro. A da slikaš ponovo?
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Nitko ne kaže da nemože, ali trenutno uživamo u tebi i tvojim radovima...
![]() |
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Meni je ova prva za nijansu ljepša onako mi je baš romantična i jako lijep motiv
|
||
![]() |
||
|
Možda ti ideja nije loša...
Inače mi je taj motiv zaista poseban...
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
obje su lijepe i dobroiskombinirane boje, ali ova prva za nijansu mi je bolja...kako rekoše...romantičnija je
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
ma skužila sam ja ko je počeo ali sam umrla od smijeha kad sam vidjela u kakvoj zabludi živi naša izzy. nije da sam ja baš puno mislila o anatomiji smajlića, ali ipak ... ja jedino što vidim je da nemaju uši
![]() |
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
jako mi je ovo lijepo, njezeno...narocito ona jedna (sad sam se zbrkala jel prva ili druga)
|
||
![]() |
||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
|
druga, da...ona sa pticom i cvijeticima...jako volim tvoj stil, sve sto ti radis...
|
||
![]() |
||
|
Plavi cvijete to mi je drago pročitati da ti se moji radovi sviđaju.
Pogotovo kada znam da ne objavljujem redovito svoje radove. Ja ti naime ne mogu sjesti i samo raditi, moram dobiti inspiraciju i onda ako imam sreće da me moj sin pusti da nešto napravim...
U svakom slučaju hvala ti na komplimentu
I hvala i drugima na komentiarima...
![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
jako mi se svida prvo platno....drugo vjerujem da je isto lijepo samo ga bas ne vidim zbog odbljeska blica....hoces ga poinovno uslikati...???plizzzzzz
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Draga, nema me par sati (netko mora i radit u ovoj državi!), a kod tebe eksplozija na topicu, pa šta nam radiš?!?!? Prvo, ovo drugo platno izgleda jako slatko i drugačije od uobičajenih morskih motiva, ali MORAŠ ga poslikati ponovo da ga ljepše vidimo kad si se već pomučila da ga napraviš, a Kaća da ga iskopa!
![]() Anastazija - ja vidim da smajlići nemaju još neke stvari osim već navedenih! Anatomija smajlića, pih! ![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
milena, a mene nema par mjeseci i za sada sam samo preletila "pogledom" tvoje radove ali čim uhvatim vremena bacam se i na čitanje. Malo lažem, pročitala sam ono od juče - pa drugačiji "razgovor- odgovor" sa tvoje strane ne bi ni očekivala. Ni Kaća ne zaostaje - vidim da ste je zarazile (nije mi baš jasno kako ste to uspjele s obzirom na daljinu , Baš ste..... Nadam se da ćemo se uskoro
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
E stvarno ste otkačene, cure drage... Gledam ove prelijepe slike, čitam vaše postove
![]() ![]() ![]() A kad uhvatiš vremena poslikaj još jednom ovo drugo platno, doista se od odbljeska ne vidi najbolje, mada naslućujem nježnost jednog neobičnog morskog motiva...
![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4546474849 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |