Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - proljeće - trenutak inspiracije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

proljeće - trenutak inspiracije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 81>
Korisnik
Poruka
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 09:58
Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

Super slikica!
Hvala Anđelka i tvoji radovi su meni super!!!Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 10:25
Ooooooo, ljeto nam se vratilo u grad, lalala......
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 11:18
Evo još jedne slikice iz mog najnovijeg "morskog opusa"...
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 12:11
smile141
ANĐELKA
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 12:34
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Imam još ali to ću sutra staviti...

Ona mi je koju si zadnju stavila lijepa , ali ova mi je posebna
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 12:45
Cure hvala vam na komplimentima, ali to zaista nije neka nauka...

Svaka može probati i uživati...

Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 12:58
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Imam još ali to ću sutra staviti...

Ona mi je koju si zadnju stavila lijepa , ali ova mi je posebna
Slažem se
Na vrh
dori-st View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 689
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dori-st Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 13:38
Proljeće, nazirem da je ova druga slika posebno lijepa, možda i ljepša od prve, ali nekako zbog blica se ne vidi dobro. A da slikaš ponovo? 
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 13:41

Cure hvala vam na komplimentima, ali to zaista nije neka nauka...

Svaka može probati i uživati...

Nitko ne kaže da nemože, ali trenutno  uživamo u tebi i tvojim radovima...Smile
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 13:42
Meni je ova prva za nijansu ljepša onako mi je baš romantična i jako lijep motiv
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:06
Originalno poslano od člana dori-st dori-st napisao:

Proljeće, nazirem da je ova druga slika posebno lijepa, možda i ljepša od prve, ali nekako zbog blica se ne vidi dobro. A da slikaš ponovo? 

Možda ti ideja nije loša...
Inače mi je taj motiv zaista poseban...
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:07
obje su lijepe i dobroiskombinirane boje, ali ova prva za nijansu mi je bolja...kako rekoše...romantičnija je
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:08

Originalno poslano od člana anastazija anastazija napisao:

proljeće, sat i platno su od-lič-ni!

ajme, izzy .... smajlići nemaju guzu.... pa šta ti je?
dobro pa nema neki koji stoji u parku u baloneru smile156 
Anastazija budući da se voliš šaliti,  sinoć si nedostajala ovdje...
A za te smajliće nije kriva izzy nego kaća!!!

I da, hvala na komplimentu da ti se radovi sviđaju...

ma skužila sam ja ko je počeo ali sam umrla od smijeha kad sam vidjela u kakvoj zabludi živi naša izzy. nije da sam ja baš puno mislila o anatomiji smajlića, ali ipak ...  ja jedino što vidim je da nemaju ušiLOL
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:11
jako mi je ovo lijepo, njezeno...narocito ona jedna (sad sam se zbrkala jel prva ili druga)
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:13
druga, da...ona sa pticom i cvijeticima...jako volim tvoj stil, sve sto ti radis...
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 15:18
Plavi cvijete to mi je drago pročitati da ti se moji radovi sviđaju.

Pogotovo kada znam da ne objavljujem redovito svoje radove. Ja ti naime ne mogu sjesti i samo raditi, moram dobiti inspiraciju i onda ako imam sreće da me moj sin pusti da nešto napravim...

U svakom slučaju hvala ti na komplimentu

I hvala i drugima na komentiarima...smile79
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 15:43
jako mi se svida prvo platno....drugo vjerujem da je isto lijepo samo ga bas ne vidim zbog odbljeska blica....hoces ga poinovno uslikati...???plizzzzzz
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 18:14
Draga, nema me par sati (netko mora i radit u ovoj državi!), a kod tebe eksplozija na topicu, pa šta nam radiš?!?!? Prvo, ovo drugo platno izgleda jako slatko i drugačije od uobičajenih morskih motiva, ali MORAŠ ga poslikati ponovo da ga ljepše vidimo kad si se već pomučila da ga napraviš, a Kaća da ga iskopa! LOL
Anastazija - ja vidim da smajlići nemaju još neke stvari osim već navedenih! Anatomija smajlića, pih! smile96Sinoć sam se stvarno nasmijala, moram se složiti da si nam još ti nedostajala u kombinaciji!
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Gogs View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1484
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gogs Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 20:25
milena, a mene nema par mjeseci i za sada sam samo preletila "pogledom" tvoje radove ali čim uhvatim vremena bacam se i na čitanje. Malo lažem, pročitala sam ono od juče - pa drugačiji "razgovor- odgovor" sa tvoje strane ne bi ni očekivala. Ni Kaća ne zaostaje - vidim da ste je zarazile (nije mi baš jasno kako ste to uspjele s obzirom na daljinu , Baš ste..... Nadam se da ćemo se uskoro    na pozdrav i Izzy
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 21:17
E stvarno ste otkačene, cure drage... Gledam ove prelijepe slike, čitam vaše postove i valjam se od smijeha mada bi se trebala pokloniti tvom slikarskom umijeću drago Proljeće jer mi se čini da tu ima najmanje salvete, a puno više tvojih poteza kistom

A kad uhvatiš vremena poslikaj još jednom ovo drugo platno, doista se od odbljeska ne vidi najbolje, mada naslućujem nježnost jednog neobičnog morskog motiva... Thumbs%20Up
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 4546474849 81>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,563 sekundi.