Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KARMEN
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KARMEN

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 42>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 10:40
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Komplet je jako lijep i prije i poslije pečenja,posebno ovo što je probilo kroz bijelu izgleda kao da si tako htjela...

Potpisujem....meni se jako sviđa ta dojnja strana....Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 10:14
Originalno poslano od člana plavi cvijet plavi cvijet napisao:

ajme kako je diivnooooooooo...obozavam ovakve njezne stvari, OBOZAVAM!!!

mozes li, molim te, meni neukoj reci kako si radila ovu podlogu, bijelo sa zlatnim...tako je carobno, sve....ajme Heart

Plavi cvijete prvo sam zaljepila salvetu s donje strane zdjele. Zatim sam prešla kistom sa zlatnim gelom i kada se sve dobro osušilo prešla sam s bijelom bojom. Na kraju poslije pečenja lakirala
Kod vaze je obrnuto. Prvo bijela boja, pa kada se osušilo salveta i zlatni gel i lak
Hvala na pohvalama
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 10:12
je super je Smile
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 10:10
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

ma vi mene zbunjujete....zar ovo žuto sa donje strane zdjele nije motiv sa salvete?

suuuper je i zdjela i vaza

Draga Iris to su listovi ( zeleni s prave strane ) žuti s krive. Zanimljivo jel da
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 10:09
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Komplet je jako lijep i prije i poslije pečenja,posebno ovo što je probilo kroz bijelu izgleda kao da si tako htjela...

Vjeruj mi draga da nisam tako htjela....ali kažem sva sreća da je jednakomjerno uhvatio tu žućkastu boju
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 10:07
ma vi mene zbunjujete....zar ovo žuto sa donje strane zdjele nije motiv sa salvete?

suuuper je i zdjela i vaza
Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 10:03
ajme kako je diivnooooooooo...obozavam ovakve njezne stvari, OBOZAVAM!!!

mozes li, molim te, meni neukoj reci kako si radila ovu podlogu, bijelo sa zlatnim...tako je carobno, sve....ajme Heart
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 10:02

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 09:56
Nešto sam zabrljala s veličinom fotki. Hvala proljeće i Božice. Ma da malo je požutilo ali sva sreća ravnomjerno. Toga sam se i bojala i zato nisam prije pekla radove a sada odlučila kako ću ih ispeći i evo malo je dobilo žučkastu boju iako nisam lakirala prije pečenja.
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 09:37
Karmen.. predivne magnolije..poznata salveta ali na tvoj način orginalna, bravosmile55
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 09:25
Karmen radovi su super ovi zadnji, nekako profinjeni.

A da li ti je to malo požutilo ili ??? ( sorry, ja nosim naočale...Smile).

No svejedno, meni su i ovako lijepi!!! Ja ne volim baš sasvim bijelu boju...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 09:15
Htjela bi vam pokazati neke nove stvari
IMG_1157.JPG
i zdjela
IMG_1156.JPG
i komplet
IMG_1158.JPG
a sada bi vam pokazala kako taj isti komplet izgleda nakon pečenja
IMG_1175.JPG
a od bijele donje strane postala je ovakva
IMG_1177.JPG
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 08:16
Hvala vam svima drage moje.
Da Gogo to je taj tanjur i zaista je koma s njim raditi. Pokušala sam i ja s nekoliko motiva ali svi se zaista izdeformiraju. Ovaj na sreću nije i onaj jedan ranije što sam radila s bršljanom nije za divno čudo.
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 23:06
da,da karmen zlatne ruke imas,i moj naklonsmile120
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 18:02
jao...jao...jao...pa tek sada vidim...karmen, jel to onaj reljefni tanjur iz kauflanda???....ako je to taj, a mislm da je jer sam i ja kupila par komada - onda skidam kapu...tanjur je koma za raditi...deformirao mi se cijeli motiv koji sam na njemu radila, a tvoj je savrsen...izgleda kao da je glatki...ljubim ruke...zlatne...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 17:52
Ne dirati! Krasan je i veoma elegantan!smile55
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
plavi cvijet View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 141
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje plavi cvijet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:09
ajme kako je ovo lijepo, predivno je
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:06
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Originalno poslano od člana Božica Božica napisao:

Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Karmen , da se nisi usudila ga potopiti ga....prekrasan je

u potpunosti se slažem...taman je svega koliko treba...ne diraj jer sada sam kod tebe smile98

Toliko je originalan...neviđen motiv...bravo Karmen!!!!

Karmen, draga...nemam što sugerirati....to si dušo ti...a meni je prekrasan takav kakav je...u doslovnom smislu riječi. Ostavi ga. Rađe to što si htjela , a nisi napravi mu par....pa ćeš imati dva prekrasna tanjura.

Lula, mi isto razmišljamo...već mi je palo na pamet da napravim još jedan sličan pa da vidimo razliku...vrka me

To što te vrka...to je jako pozitivno....dok god to imaš ideš naprijed jer jedna ideja vuće drugu...i tako nastaje nepresušni izvor ideja i motiva...Koji put radim nešto po kući i ono bjesak....lampica se upali...Najgore mi je kad završim nešto , a lampica se ne upali....hvala Bogu zasada su takvi trenutci rijetki....
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 14:02
Originalno poslano od člana Božica Božica napisao:

..samo da te pitam Karmen..kako "uokviruješ" ove tanjure i motive na tanjuru sa zlatom da ti tako lijepo ispadnu rubovi?

Božice draga, kod ovog tanjura sam uokvirila s zlatnom kontur pastom ali tako da sam iz tube istiskala na maleni komadić ..na sam rub spužve ( one za suđe) i tupkala lagano. Moram priznati da imam mirnu ruku ali ako probaš vidjet ćeš da nije preteško a ujedno ako malo i promašiš uvijek možeš pobrisati.
Kod spreja to nije slučaj jer se on jako brzo osuši.
To su ti moja iskustva
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 13:43
..samo da te pitam Karmen..kako "uokviruješ" ove tanjure i motive na tanjuru sa zlatom da ti tako lijepo ispadnu rubovi?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2627282930 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.