KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 42> |
Korisnik | |||||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Potpisujem....meni se jako sviđa ta dojnja strana....
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
![]() |
|||||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||||
Plavi cvijete prvo sam zaljepila salvetu s donje strane zdjele. Zatim sam prešla kistom sa zlatnim gelom i kada se sve dobro osušilo prešla sam s bijelom bojom. Na kraju poslije pečenja lakirala
Kod vaze je obrnuto. Prvo bijela boja, pa kada se osušilo salveta i zlatni gel i lak
Hvala na pohvalama
|
|||||
![]() |
|||||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||||
je super je
![]() |
|||||
![]() |
|||||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||||
Draga Iris to su listovi ( zeleni s prave strane ) žuti s krive. Zanimljivo jel da
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Vjeruj mi draga da nisam tako htjela....ali kažem sva sreća da je jednakomjerno uhvatio tu žućkastu boju
|
|||||
![]() |
|||||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||||
ma vi mene zbunjujete....zar ovo žuto sa donje strane zdjele nije motiv sa salvete?
suuuper je i zdjela i vaza
|
|||||
![]() |
|||||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
||||
ajme kako je diivnooooooooo...obozavam ovakve njezne stvari, OBOZAVAM!!!
mozes li, molim te, meni neukoj reci kako si radila ovu podlogu, bijelo sa zlatnim...tako je carobno, sve....ajme ![]() |
|||||
![]() |
|||||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
||||
Komplet je jako lijep i prije i poslije pečenja,posebno ovo što je probilo kroz bijelu izgleda kao da si tako htjela... |
|||||
![]() |
|||||
||||
Nešto sam zabrljala s veličinom fotki. Hvala proljeće i Božice. Ma da malo je požutilo ali sva sreća ravnomjerno. Toga sam se i bojala i zato nisam prije pekla radove a sada odlučila kako ću ih ispeći i evo malo je dobilo žučkastu boju iako nisam lakirala prije pečenja.
|
|||||
![]() |
|||||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
||||
Karmen.. predivne magnolije..poznata salveta ali na tvoj način orginalna, bravo
![]() |
|||||
![]() |
|||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||||
Karmen radovi su super ovi zadnji, nekako profinjeni.
A da li ti je to malo požutilo ili ??? ( sorry, ja nosim naočale...
![]() No svejedno, meni su i ovako lijepi!!! Ja ne volim baš sasvim bijelu boju...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Htjela bi vam pokazati neke nove stvari
i zdjela
i komplet
a sada bi vam pokazala kako taj isti komplet izgleda nakon pečenja
a od bijele donje strane postala je ovakva
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Hvala vam svima drage moje.
Da Gogo to je taj tanjur i zaista je koma s njim raditi. Pokušala sam i ja s nekoliko motiva ali svi se zaista izdeformiraju. Ovaj na sreću nije i onaj jedan ranije što sam radila s bršljanom nije za divno čudo.
|
|||||
![]() |
|||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
||||
da,da karmen zlatne ruke imas,i moj naklon
![]() |
|||||
![]() |
|||||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||||
jao...jao...jao...pa tek sada vidim...karmen, jel to onaj reljefni tanjur iz kauflanda???....ako je to taj, a mislm da je jer sam i ja kupila par komada - onda skidam kapu...tanjur je koma za raditi...deformirao mi se cijeli motiv koji sam na njemu radila, a tvoj je savrsen...izgleda kao da je glatki...ljubim ruke...zlatne...
|
|||||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||||
![]() |
|||||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||||
Ne dirati! Krasan je i veoma elegantan!
![]() |
|||||
![]() |
|||||
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
||||
ajme kako je ovo lijepo, predivno je
|
|||||
![]() |
|||||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||||
To što te vrka...to je jako pozitivno....dok god to imaš ideš naprijed jer jedna ideja vuće drugu...i tako nastaje nepresušni izvor ideja i motiva...Koji put radim nešto po kući i ono bjesak....lampica se upali...Najgore mi je kad završim nešto , a lampica se ne upali....hvala Bogu zasada su takvi trenutci rijetki....
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Božice draga, kod ovog tanjura sam uokvirila s zlatnom kontur pastom ali tako da sam iz tube istiskala na maleni komadić ..na sam rub spužve ( one za suđe) i tupkala lagano. Moram priznati da imam mirnu ruku ali ako probaš vidjet ćeš da nije preteško a ujedno ako malo i promašiš uvijek možeš pobrisati.
Kod spreja to nije slučaj jer se on jako brzo osuši.
To su ti moja iskustva
|
|||||
![]() |
|||||
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
||||
..samo da te pitam Karmen..kako "uokviruješ" ove tanjure i motive na tanjuru sa zlatom da ti tako lijepo ispadnu rubovi?
|
|||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |