kako sa namjestajem |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Korisnik | |
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
detalj police jer se ovako nista ne vidi:
![]() na svim coskovima i uglicima su ovakvi i slicni buketici |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
lampa
![]() moram nabaviti jos jednu ovakvu salvetu da ju zavrsim :) |
|
![]() |
|
hvala vam svima na savjetima stvarno mi pomazete :)
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Lampa mi je pre..pre..prekrasna
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
decento i lijepo....super...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
kako dooobro. ti si se baš naradila. ali rezultat je za 5+
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve prekrasno, ali lampa mi je broj jedan!! Super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Lampa je super, dobro odabrana salveta, takvu nisam vidjela još..
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
lampa mi je lijepa, decentna...
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Tebe zanima namještaj,mislim da je urađen odlično ,da si tu tehniku savladala potpuno,detalj police s ružicom je predobar,dobar motiv za lampu,dovrši s kistom grančicu i koji listić ako nemaš više tu salvetu,poslikaj!
|
|
![]() |
|
imala sam samo jednu salvetu ovu sa lampe i potrosila ju vecinu na izrezivanje cvjetova za ormar, lampa mi je sinula tek kasnije kada je ostao taj jedan cvijet...ali sam jucer hvala bogu dragome, nasla jos jednu, ZADNJU i ovih dana cu zavrsiti lampicu :)
hvala vam na komentarima i pomoci, stvarno hvala vam, predivne ste i bez vas sasvim sigurno ne bih napredovala, kada se samo sjetim sebe prije mjesec-dva dana, ajme....strahota....mislim, svjesna sam ja da sam jos daaalekoooo od super....e da, jucer sam napravila moj prvi tanjuric na tecaju...sva sam bila happy, naravno neda se uopce usporediti sa vasim radovima ovdje, ali veseli me ovaj pocetak :) i naravno zgulila sam ga u torbi do doma :( pa ga moram popraviti danas ;) |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijepo si se potrudila s policom...jedva cekam vidjeti dovrsenu lampu...sigurno ce biti predivna...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
@ kaca - ajme, ma sto bi te krivo shvatila...svaki komentar dobro dodje :) da nas ohrabri, da nam ukaze na pogreske, da nas nauci....i da, za onaj ormaric sa cipelama (moj prvi veci uradak) vec danima razmisljam sto bih sa njime...morala sam pokusati raditi na nekom komadu namjestaja jer je sasvim drugacije na teglici raditi shabby, a sasvim drugacije na velikom komadu namjestaja...ormaric za cipele je bio najmanje steta i izuzetno pogodan za isprobavanja (hehehee...da me muz cuje)...dvije ideje su mi pale na pamet...ali jos uvijek nisam sigurna...tako da se to kuha jos neko vrijeme... :)
hvala vam svima na pomoci, na svemu :) hug |
|
![]() |
|
zavrsila sam ovaj ormar konacno:
![]() |
|
![]() |
|
i radila sam ovaj stolic, zeljela bih vase savjete, u principu sam zeljela da nekaj napravim bez cvjetica, koliko god mi to tesko palo...pa sam se malo igrala raspucavanjem, malo shabbijem, malo bojama (bez, ivory i bijela)...stanje prije lakiranja je ovo...da li jos da nesto prckam?
sto mislite? ![]() |
|
![]() |
|
malo detalja:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i jos nogice:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Cvijetiću plavi već sam se pitala gdje si? A ti restauriraš....Meni je ormar jako zgodan ne praviše ne premalo baš onako taman. Što se tiće stolića ako ne želiš cvjetiće ja onda ne bi više ništa dirala niti dodavala boje. Neka ostane ovakav kakav je. |
|
![]() |
|
hvala ti na savjetu...cvjetici su na ovom ormaru do, na onoj komodi...ovdje u stol dodje u sredinu kosara pa sam ju mislila nakon farbanja u bijelo ukrasiti cipkicom ili tako nesto...mislim da bi trebao ostati bez cvjetica...
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Oramr je ispao za čistu peticu, a što se stolića tiče, ako na njega staviš neku košaicu sa cvijećem ili već nečim drugim i ja ga ne bi više ništa dirala da ne bi bilo pre kičasto (ali to je samo moje mišljenje)
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 7> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |