proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 81> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Ooooooo, ljeto nam se vratilo u grad, lalala......
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I da, hvala na komplimentu da ti se radovi sviđaju...
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
proljeće, sat i platno su od-lič-ni!
ajme, izzy .... smajlići nemaju guzu.... pa šta ti je?
dobro pa nema neki koji stoji u parku u baloneru
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super slikica!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Proljeće skrenulo u ljeto, baš ti je krasna ova morska sličica
|
|
![]() |
|
Piramida i ja sam se sinoć smijala kao luda!!! Ali neka, to nam treba u ovom ludom vremenu....
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
A,joj,dobro da sam sama doma jer bi inače moj dragi mislio da sam pošandrcala jer se smijem tak da mi čak suze idu na oči!
Lude ste sto gardi ![]() Proljeće mi još čekamo tvoju sliku ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ala rasprave kod vas 3
![]() ja ću samo pohvalit morsko platno i čekam nove fotografije! ajmo, sve radove na sunce!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dosta "prostakluka" na forumu, od sada pokazujemo samo lijepe smajliće.
U biti idem gledati Mr.Bean i u krpe, tipkamo se sutra...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Pa ti si počela! Kaća, reci joj!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy daj prestani probudit ću dijete...već se grohotom smijem...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
A stvarno, gle! Dakle, moram ići na pregled oftiću, definitivno imam problema! A problem je i u tome što sam mislila da smajlići nemaju guzu - pa okrugli su!!!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tko te nezna jeftino bi te naplatio,a tko mu je kriv ![]() editirano |
|
![]() |
|
Draga moja brzo po naočale...on ti pokazuje guzu!!!
A meni se ne da spavati jer se tako smijem cijelo večer, a sutra moram na posao...koma.
A kaća će mi platiti ono "ćiranje"!!!
Sada mi je na pamet palo, kako bi moglo biti urnebesno imati nas na jednom mjestu...
|
|
![]() |
|
O, evo je! Prekasno sam poslala poruku!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |