U škrtoj primorskoj zemlji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Korisnik | |
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima tu još svega pomalo:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Na drugoj strani meni omiljene dalije u šarenom društvu:
![]() ![]() ![]() I jedna iz prošlogodišnjeg sjemena:
![]() |
|
![]() |
|
Poneke već na izmaku cvatnje:
![]() ![]() A neke još uvijek plijene pažnju:
![]() |
|
![]() |
|
Uz stazicu guraju se razne biljčice:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Naš kutak za odmor:
![]() Kućno cvijeće na oporavku vani na prozoru:
![]() |
|
![]() |
|
Danas me je Niho oprala kako nemam svoju temu pa evo odmah otvaram
![]() Unaprijed molim da budete blagi kod davanja kritika i uzmete mi u obzir kao olakotnu okolnost to što mi je najveći dio vremena ipak posvećen najdražem od svih cvjetića - mojoj maloj Primorčici
![]() Pa krenimo...
Ruža stablašica spašena od sigurne smrti u jednom našem velikom prodajnom centru, a meni jaako draga jer je stigla u naš dom nenajavljena za Valentinovo.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 789 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |