lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 49> |
Korisnik | |||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
predivan rad...što reći doli....majko ponosna budi nasljednicom svojom...
prekrasno... |
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
S velikim ponosom predstavljam vam prvu teglicu svog leptirića. Iskreno se nadam da ću od sada imati nekoga u kući tko će samnom djeliti ljubav prema decoupageu. Hvala ti kćeri, za mene si posebna.
NAPOMENA: sama je bojala, raspucavala, izrezivala salvetu, jedina mala pomoć bila je oko iscrtavanja kontura na leptiru.
|
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
Može draga Karmen uvijek si dobro došla..
|
|||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Vidim ja ovdje ima zdrave zezancije. S obzirom da radove ne vidim molim te Lula malo te klasike ili anđela ili što je na njima da mi pošalješ na mail ako nije problem, pridružujem se zezanciji.
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti draga, pogotovo od tebe mi to godi čuti, jer ja svako malo odem škicnuti one tvoje ljepote sa maslinama....i sve se bojim da i ja želim probati kao i ti napraviti koju.
Nisam zaključala bordure, prirasle su mi srcu i sad sam ih malo prije opet koristila...kad bude gotovo podijelit ću sa vama, gdje sam ih ovaj puta smjestila
![]() |
|||
![]() |
|||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
||
Moram se još jednom javiti,vidim da se tim šablonicama-bordurama crno piše a one (kad ih ti primjeniš,tako nenapadno)ćine tu tvoju prepoznatljivost.
Znaš,btw.imam opsesiju,pored svih boca za maslinovo ulje koje smo svi mi tu napravili,tvoja boca sa 2. i 11 str. je još uvijek najljepša,služi mi kao primjer za usporedbu i za sad je neusporediva!
|
|||
![]() |
|||
||
Orca, anđelka, more...divne ste....hvala. |
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
Klasika je ipak klasika. Bravo!
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
||
uuu tako su nježni...i fini...ma meni su te bordure fantastic...nemoj ih zaključavat...
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
u to ime...nutra ž njime... ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Ma znaš kaj...ustvari je super biti...spaljen.
![]() |
|||
![]() |
|||
||
barem ćemo biti u duetu...ja sam već danima u ideji da svoju kacigu sredim...potpuno je crna...samo smišljam gdje i što staviti...najviše me oduševljavaju kolaži i to ovi sa ružicama i notama, spaljenim pismima...zamisli me sa time na motoru...rekli bi da sam definitivnos paljena...iovako me zezaju da ipak u meni čuči romantičarka unatoč crnoj koži i zakovicama... |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
E drage moje....
maslina ...hvala ti....sviđa mi se pomisao da imam svoj stil...ali nećeš vjerovati, možda...ali ja sam u biti toliko skromna i kritična što se tiće mojih radova...da uvijek mislim da sam mogla bolje.....
Piramido....srečo...hvala i tebi...mene su ti anđeli toliko dirnuli...da sam ih morala negdje smjestiti...slatki su, nježni , a naravno i note oko njih...šteta jedino jer je površina bila premala pa se možda ne vidi da su u jednom srcu
Goga...hvala i tebi ...malo me drže te( a imam i još par motiva) bodrdure...imam želju ih stavljati posviuda. Morat ću ih zaključati negdje i izgubiti ključić jer ću se pretvoriti skroz u klasičarku...zamisli samo ako ih stavim po bisagama od svog dvokotačnog ljubimca.....kako će me samo zezati....
|
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||
nekad treba i malo klasike...svida mi se bordura na kuitjici...jako lijepo
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
I meni se kutija jako sviđa,anđeli su preslatki
|
|||
![]() |
|||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
||
Lula,divna je kutijica,anđeoska,lijepo,lijepo,imaš jedan prepoznatljiv stil...
|
|||
![]() |
|||
||
Naravno da jesi....dobro društvo, vesela atmosfera i dobra zezancija ...uvijek su dobro došli.
![]() |
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Ako se dijeli ovo -
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Dobro nam došla i ostala nam dugo ....trebamo ih još u klubu spaljenih
![]() |
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |