Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 73> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja tvoje su vrtne biljke predivne, fuksije su me očarale, a oni ljiljani, naročito onaj tamno crveni-predivno je sve, zaslužuješ i da ti dalije budu najljepše.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala,Baka
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Alisa, prekrasno!
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Pčelice ima više vrsta campanula.Imaju i visoke i niske i trajnice i jednogodišnje.Ova je niska navodno može u kamenjar i navodno je trajnica.Znat cemo to na proljeće,ako preživi zimu u bašti..
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
a to je ta campanula, to mi se jako sviđa, a nisam je još u živo vidila pa nisam mogla ocjenit koliko je velik cvit...eee zato volim takve fotke di je više cvića radi usporedbe...
definitivno, na godinu je moram imati
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti mojoj baštici..
Pčelice stvarno ne znam šta to gricka moje biljke,ako saznam javim,a ono pored ostića je campanula,zvončić.. |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
krasote kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
sve cviječe ti je lijepo, ali posebno fuksije prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
pitala sam za to grickanje jer i mojim ostićima isto se to dogodilo, nikakvu napast ne vidim, a pojedeno...
i ostići su ti krasni, a i ono malo pored njih...
|
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bijela Fuksija -opija sa svojim cvijetićem -nisam još nigdje ovdje naletila kod mene da je kupim -kao da niko ne uzgaja cvijeće
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Ne znam pčelice ni ja,možda oni mali zeleni crvići..Ništa našla nisam a vidim dosta listova pojedeno i na ladoležima i brugmansijama..Poprskala sam malo nekim prahom,pa ću pratiti stanje..
|
|
![]() |
|
joj, kako je ovi mini ladolez krasan cvitić, prvi put vidim, sviđaju mi se njegove boje, a što mu je listiće grickalo?
|
|
|
|
![]() |
|
Niho,Otok hvala na komplimentima za moje cvjećke..
Niho,sjeme se skuplja od ladoleža jer on je ljetnica.Ja sam tebi poslala sjeme,al koje je boje ne znam.Kad cvjet ocvate napravit če se čahurica u kojoj će biti sjeme,crno ,slično biberu u zrnu... |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ova bijela fuksija je baš posebna
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Baš je sve prekrasno-nemam riječi -ali dobro nam i cvate kako kiše non stop padaju a mini ladolež je prekrasan . Evo i moj je pustio 1 cvijetić i predivan je . Ali da li od njega se isto sijeme mora uzeti ili on se sam osijemenjava
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
fuksije..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
suzana
![]() lupinus ![]() ![]() horzenzija ![]() ![]() begonija ![]() mak ![]() |
|
![]() |
|
clematis
![]() vodenike ![]() neki mix ![]() ostici ![]() |
|
![]() |
|
mini ladolez.
![]() ![]() ![]() oxalisi ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Dok jedni ljiljani prolaze drugi jos cvjetaju..
![]() bijeli tek cvjetaju. ![]() nocurak,slikan po noci. ![]() ruza nastala iz reznice ove jeseni,cvjeta prvi put.. ![]() i ova bijela penjacica je nastala iz reznice. ![]() ![]() ova je trebala biti njezno lila,a ona je pink roza.Mirise.. ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |