Božicin decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 33> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vauuuu, koje brdo radova. Vidi se da si puna ideja. Bravo!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Sve je tako dobro da uopće ne mogu ništa izdvojiti
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Ma bravo za tvoje djete....
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
sve je tako finooooooo ...
bravo za tvoje dijete...
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sve je tako lijepo, uredno i - fiiiinooooo!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
vidi se da je na mamu...jako lijepo...bravo...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Bravo princezi!
|
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
strašno mi se svidjela boca koju je radila tvoja kći, tako je elegantna i jednostavna i uredna. vidi se od koga je naslijedila smisao za lijepo! a od tvojih radova bih definitivno izdvojila onaj tanjurić sa slatkišima, izgledaju tako stvarno |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
tvoja kćer ima dobrog učitelja, pa i njeni radovi moraju biti vako jednostavni i uredni...jako lijepo radi...čestitka majci na takvoj kćeri i njoj na lijepom uratku...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Super frosty boca!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
![]() ![]() ![]() Proljeće, ljeto, jesen, zima...i sve zajedno na mojoj vikendici...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ...i nešto iz arhive.....davni radovi....
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
davni radovi, a jako liepi!
![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlični radovi!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Ova zadnja salvetica je bila jedna od prvih s kojima sam radila kad sam počela eksperimentirati s decoupagom tako da mi je još uvijek draga... A 4 godišnja doba su mi prekrasna, posebice zima jer su mi one ptičice neodoljive i tako razigrane! Sve si tako lijepo uklopila na daščice, a one su se pak lijepo uklopile u tvoju vikendicu!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
monna-1, piramida i izzy i sve ostale cure...hvala vam na pohvalama....
|
|
![]() |
|
anđelka hvala......vidi da smo u istu sekundu slale poruke...što ti je telepatija......
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 33> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |