Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kontesin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kontesin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 104>
Korisnik
Poruka
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 13:43
hvala cure smile73
danas sam se sa novom fuksijom počastila i dobila bromeliju od šefice,ali aparat je doma ostao,a cvijećke idu na brijeg..slikanje preko vikenda Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 19:41

Kad sam došla u tvoj vrt najprije sam se samoj sebi smijala jer sam te u Skradniku glupo pitala: A imaš li ti vrt? Ti si mi skromno rekla: Ma da.

A ja tu šetala i šetam, samo te nisam mogla povezati sa ovom temom.
Neću više pogriješiti - sad te znam, sad si moja ... hi, hi, hi ....

Imaš lijepe i zdrave biljke i lijepe vrtiće i predivne komentare! 
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 22:11
Hoya,nema glupih pitanja jel tako? Wink skromnost? pa kako neće biti kada ja ovo svoje zovem pokušaj vrta..ali utješilo me malo kada sam pročitala koliko godina ste vi ostali stvarali svoje ljepote Wink ja mislila da sve mora odmah i sad LOL prošle god sam se sa ljetnicama opskrbila,ali ove idem na sijanje,žicanje i kupovanje trajnica ili barem dvogodišnjih biljaka pa ako mi se baš neka ljetnica hoće posadim ju...prevelika je površina svega toga i oko košnje i svega da samo na čupanje na ljetnice puno vremena ode,a i najzahvalnije su ipak trajnice Smile

samo me već par puta nasmijalo to da me nitko ne povezuje niti sa tim mojim ćušpajzom niti sa nickom niti sa godinama LOL svi misle da sam fina gđa u finim godinama,a ja tako neozbiljna ustvari LOL
ali ako sam sad u tvom vidokrugu,znam da sam u dobrim rukama hehhe LOL ti si na mene ostavila jako pozitivan dojam..stalno nasmijana Thumbs%20Up

i sad pomaži glede alstromerie (jesam dobro napisala?) da znam gdje ću ju smjestiti,a vidla sam da ima prekrasne cvijetove i jel oni korjeni moraju ići na hrpu ili svaki za sebe i kolika naraste? Embarrassed

nemam slika ostao mi fotić u zg,ali jučer je osim fuksače (moj naziv od milja z afuksiju smile156 najte mislit da je prosto) stigao i jedan plumbago..bila kao rasprodaja kod peveca..meni se i nije učinio kao na rasprodaji,ali ajde...slike poslije vikenda..sve sam zachatala valjda me neće sasha Wink

Zagorski bregi
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 23:02
Ma tko bi se usudio dirati jednu kontesu, što ti pričaš. Ja sam Hoyine alstromerije tutunula sve korijenčiće zajedno u Skradniku - jako im se veselim.
Novosti su dakle fuksija i plumbago, ako je bijeli odmah ga zepelcaj, ja ti mogu plavog, kad ti budem slala tritome.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 18:12
Kontessa, Triša ti je već odgovorila za sadnju. Alstroemerie ti se brzo rašire, ali se daju obuzadti. Meni čine nekoliko krugova od cca 1 m i ljeti bude predivan zeleni grm sa cvjetovima. Meni izgleda kao buket.
Obzirom da si tek krenula sa vrtom - prošeći mojim i što god trebaš - slobodno pitaj!
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 20:31
Kontesa idemo u Hojin vrt zajedno -sijedajsmile115
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 11:17
krasan vrt...svasta bi mogla izdvojiti...stvarno lijeposmile71
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 20:57
evo me u posjeti:)
mene tvoj nick uvek podseti na MKM...zasto?moj ujak pronasao grb njihove porodice(a ja nisam bas sigurna da je to ista porodica)i tako moju mamu cesto zovem 'kontesa':)
inace i ja planiram nabaviti sto vise trajnica i naravno nesto zbunasto
Na vrh
cvetlin View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 714
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvetlin Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 21:39

A kaj ti non stop nekaj mrmljaš,pa vrt ti je baš super.Radim spisak.

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 23:07
evo mene sa brijega..kiša,kiša i još malo kiše,a u pauzama čupak drač,pardon, travicu u vrteku ..sreća da će GO uskroko pa će i više vremena za sve biti Wink

žemske drage,hvala što ste malo prošetale vrtekom, slobodno koju travku ispuknete Winksmile156(no šala mala)

Hoya hvala, šećem ja tvoj vrtom odavno i divim se,a već sam pomalo i dio tvog vrteka k sebi seliti i zato velika smile78

Gio, tvoja mama ima grb,ali ja nemam Wink pošto sam negdje u 6 razredu OŠ pročitala Gričku vješticu i M.J.Zagorka me oduševila,malo sam posudila njenu kontesu Neru (nobles nisam,ali tamnokosa jesam hehhe) LOL

Nihoo pa daj uspori malo da ponesem alatke Wink

Susjeda moja draga pa ti spisak radiš već mjesec dana heheh,a onda ti objasnim i za mrmljanje..to ti je genetski LOL..još ovaj tjedan radim pa ako imaš vremena,mogu se dokotrljati na onu obećanu kavu Wink

imam i nekaj slikica LOL ne cvate niš posebno jer kiša stalno pada,ali nađe se ponešto

Triškaa nije bijeli (iako pojma nemam u kojim ga sve bojama ima) plavi je kao i tvoj Thumbs%20Up plumbago se smjestio i uživa

i nova fuksija..nema cvijet kao one prije,ali ima poseban list

jadnička clematisa sam već skoro otpisala,ali on je uporan i cvate,a počeo je i listove nove tjerati..možda drugu godinu bude pravi ljepotan Smile

kadifa i prkos se sami rasijali..njih više i neću saditi u teglice samo na jesen pobacati sjeme kamo hoću i neka rastu (a sigurna sam da tu nije bila kadifa prošle godine)

trubljicu sam maličku kupila na dolcu i ona fino napreduje samo joj nešto lišće jede..pa sam to pošpricala neopitroidom..vidjet ćemo dalje jer ispod lista nema ničega

lijepi dečki su počeli cvasti,a malički su još

silvekin mak u rasadniku nije mogao dočekati presađivanje i odmah je tu procvao Smile

i andreina rudbeckia je procvala smile213 a silvekine iz sjemena lijepo nikle

desno je bijeli,a lijevo plavi krumpirko..treba ih urediti,bijeli je puzavi,a plavi bih u stablo..kako ću to napraviti? help

sirotica se malo patila,ali fino napreduje i sad sramežljivo cvate

svaštara..ginko biloba u sredini,a uokolo duhan i dature..duhan čeka da mu mjesto napravim

malo kućnih cvijećki..gornji red je forumaški, prva s lijevo je zagorkina begonija,pa nešto iz skradnika što je bilo na ponudi i hoyina hoya Clap nadam se da se dobro slažu LOL

Zagorski bregi
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 23:14
lijepe su ti biljčice, a za apteniu ne brini, ona će sad procvasti kako treba....Smile

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 23:20
osim trave u vrteku raste još ponešto Wink

paradajze smo prorijedili i sad ih ima na više mjesta posađenih..samo da ne dođu beštije od bolesti

krastavci rastu ko šašavi..ovakva penjalica nije dobra,ali sad je kasno za mijenjati ju

ciklica je uskoro za branje i spremanje za zimu,a mislim da ću ju opet i posijati

od barem 30 flanci paprike (dvije vrste) ostalo je par,a iza su silvekini koktel paradajzeki Smile

vlasac cvate

kako sam čeprkala po cikli tako sam ponijela one silvekine kovertice sa sjemenkama u kojima su bile tikve,ali kiša je počela i ja sam brže bolje zbrisala,a sjemenke ostale na gredici..kako je kiša stalno padala tako se papir razmočio i imala sam kaj vidjeti LOL moram ih preseliti  Smile

pola salate je u cijet otišlo tako da su se susjedine kokice veselile,ali pola je pobrano..
jučer je bilo vijećanje na vrtu sa susjedama...jel ovo smokva ili nije i otkud ona tu????

Zagorski bregi
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 09:43
Kontesaa, ono je prava pravcata smokva. Clap
život je more
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 09:48
Kontesa, plumbago ti je predivan, baš je zgodna ona pelnjalica za pomidore, morat ću i ja tako.
Smokva ha - a da je sadiš ne bi se primila.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 10:08
znači ipak je smokva..onda su sad dvije u dvorištu smile214
Triška to ti je sa špagicom i dva kolca nekaj napravljeno Approve

Zagorski bregi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 10:14
Povrće i cvijeće - baš lijepo

Plumbago prekrasan, ja sam jučer zabola par grančica - tko zna, možda uspije
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 10:24
smile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 17:48
Napokon zalutala i ja malo do tebe.
Vidim u vrtu kod paradajza i krastavaca ravnije redove... LOL Thumbs%20Up

Plumbago ti predivan i moj je počeo cvjetati!

A jesi li se ti odlučila kud ćeš prvo, jeli do hoye ili horti? Ili te i shasha čeka još uvijek.  Kad sam ja na redu sa kavicom?

Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 20:12
pa kam si nestala,a ja radim planove da na GO krećem na turneju..prva stanica je Samobooor (GO počinje drugi tjedan) Wink zvrc te ja da se dogovorimo Wink i onda redom
ali dolazim sa vaser vagom sam da znaš smile156

Zagorski bregi
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 21:45
sve je super, naravno plumbago prednjači, a tek vrtsmile141
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2223242526 104>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.