moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 150> |
Korisnik | |
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paprika, jagode, salata, rožice ... praznik za oči. Ruže su ti predivne!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
stvarno lijepo hana u tebe, njam njam već je netko rekao, a hosta je zakon! (samo da je malo šira sličica)
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
eh malena da se nisi šuljala mogle smo popiti sok i pojesti kolač- ovak te nisam čula.
![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ma tu sam cesto
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala Gio, paprike imam prvi put jer ja radim vrt.Mama ih nije sadila jer je bila uvjerena da neće rasti kod nas zbog loše zemlje ali kad daš sve kaj biljka treba onda te nagradi ovak lijepo. Hvala ti na posjeti i dođi opet
![]()
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svaka cast na paprikama
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala Dada i Silvek
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Kod tebe pravi rasadnik cvijeća, voća i povrća, a sve tako bujno i zdravo...
![]() |
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
Phlox je stvarno prekrasan!
![]() |
|
![]() |
|
hvala cure svima,da vas ne nabrajam jer bi garant nekog izostavila
Tija samo ti javi ako nađeš svima vama jedna velika ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
meni je sve lijepo u tvom vrtu, oleander divan dupli a phlox i nostalgija predivni
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
ej nisu se te šalice mogle naći i u Konzumu ili negdje po tim našim centrima, danas idem kupovati jedan poklon pa ću da pogledam i da ti prijavim cijenu. Jučer sam prolazila kroz "selo tvoje malo" ali stvarno nisam mogla stati, a možda bi bilo i bolje jer tamo gdje sam išla bilo je grozno napeto.
Skoro zaboravih, Nostalgija je prekrasna
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Koje fine slike,mmmm
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hana evo me opet u posjeti tvojim biljčicama.Uvijek ima lijepih biljčica cvijeća,voća i povrća.Paprike su ti super,lijepo je kad si ih sama uzgojila.Vidim da u vazi imaš oleandar koji ti lijepo cvijeta.Ako budeš htjela i drugih boja samo se javi,jer on se lako zakorjeni.Kalikantus si ponudila za jesen,odlično i hvala ti unaprijed.
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Paprika ,jagode ,salata izgleda tako primamljivo A cvijeće predivno!Oleander ,ruža
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Šalice imam i ja dobila za rođenda, predivne su, ali to nije ništa u usporedbi s ovim tvojim biljkama, cvijećem, paprikama, jagodama - čudesno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Joj super da su se našle šalice! Eto vidiš...da ja nisam postavila sliku...garant ih ne bi tak brzo našla!
![]() |
|
![]() |
|
Perla draga! Čujemo se za šalice-hvala ti puno.
Kontesa ja sam kod Varaždina i zbilja već ima paprika-hvala na posjeti |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Hana pa kod tebe već paprike? gdje si ti? mljac sve
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 118119120121122 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |