Povremeni dalmatinac |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovim lijepim slikicama opravdao si svoj izostanak! Bilo, pa se spominjalo....ah, ah...
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Krasne slike...ali ipak, od svih tih predivnih prizora najljepše su mi lignje...mljac, mljac
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
E Vepre, stvarno me žalostiš.....
Gledam lijepo cvijeće, i žao mi jer nije moje....gledam ulov i opet tužna neću ga papati.....
![]() Ma šala mala....nego vidim ti si pravo odmarao.....
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ajme kakve prekrasne slike
![]() Priznajem, Vir sam sasvim drugačije doživljavala ![]() Hoću i ja biti, barem privremeno, dalmatinka.... ![]() |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
ne treba čitati novine i slušati vjesti,treba doći i uvjeriti se ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
malo mu se odužio godišnji
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vepre potpis ti je originalan, a veliš da je tvoj bager bio u obrani, a kljove? je si li i njih morao upotrijebiti ( pst nemoj nikome reći, ali ja bi za njih i .... uh bolje da ne kažem šta).
Sve lijepo, cvijeće, trava
![]() |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
nisam te baš najbolje razumio što si htjela reći za kljove,aj šapni mi
![]() što se roštilja tiče nemam ništa protiv da doneseš neko meso pa da ga isprobaš ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Predivno nema se šta -ali sad da je taj kaktus moj ---------bila bi najsretnija-koliko je star kad cvijeta
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
ma jel to Vepar u mojoj blizini? I sad sam tek vidjela da dugo pamti...pa zeza zbog kave...eto, što se može kad svi svaki slobodan trenutak koriste za bijeg iz urbanih sredina...valjda cemo ipak uspjeti popiti tu kavu...
|
|
![]() |
|
nije problem za kaktus,problem je dostava možda preko triše ili najbolje da sama dođeš po njega ![]() mislim da ima oko 7-8 god |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
ovo ti prilike za vikend ![]() ![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Lijepo se ti Vepre pobućkaj malo za nas na kontinentukoji uz to moramo i radit.
![]() Inače sve ti je super
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |