Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 104> |
Korisnik | |
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A kaj ti non stop nekaj mrmljaš,pa vrt ti je baš super.Radim spisak. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo me u posjeti:)
mene tvoj nick uvek podseti na MKM...zasto?moj ujak pronasao grb njihove porodice(a ja nisam bas sigurna da je to ista porodica)i tako moju mamu cesto zovem 'kontesa':) inace i ja planiram nabaviti sto vise trajnica i naravno nesto zbunasto ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
krasan vrt...svasta bi mogla izdvojiti...stvarno lijepo
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kontesa idemo u Hojin vrt zajedno -sijedaj
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kontessa, Triša ti je već odgovorila za sadnju. Alstroemerie ti se brzo rašire, ali se daju obuzadti. Meni čine nekoliko krugova od cca 1 m i ljeti bude predivan zeleni grm sa cvjetovima. Meni izgleda kao buket.
Obzirom da si tek krenula sa vrtom - prošeći mojim i što god trebaš - slobodno pitaj!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma tko bi se usudio dirati jednu kontesu, što ti pričaš. Ja sam Hoyine alstromerije tutunula sve korijenčiće zajedno u Skradniku - jako im se veselim.
Novosti su dakle fuksija i plumbago, ako je bijeli odmah ga zepelcaj, ja ti mogu plavog, kad ti budem slala tritome.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
Hoya,nema glupih pitanja jel tako?
![]() ![]() ![]() ![]() samo me već par puta nasmijalo to da me nitko ne povezuje niti sa tim mojim ćušpajzom niti sa nickom niti sa godinama ![]() ![]() ali ako sam sad u tvom vidokrugu,znam da sam u dobrim rukama hehhe ![]() ![]() i sad pomaži glede alstromerie (jesam dobro napisala?) da znam gdje ću ju smjestiti,a vidla sam da ima prekrasne cvijetove i jel oni korjeni moraju ići na hrpu ili svaki za sebe i kolika naraste? ![]() nemam slika ostao mi fotić u zg,ali jučer je osim fuksače (moj naziv od milja z afuksiju ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kad sam došla u tvoj vrt najprije sam se samoj sebi smijala jer sam te u Skradniku glupo pitala: A imaš li ti vrt? Ti si mi skromno rekla: Ma da. A ja tu šetala i šetam, samo te nisam mogla povezati sa ovom temom.
Neću više pogriješiti - sad te znam, sad si moja ... hi, hi, hi ....
Imaš lijepe i zdrave biljke i lijepe vrtiće i predivne komentare!
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hvala cure
![]() danas sam se sa novom fuksijom počastila i dobila bromeliju od šefice,ali aparat je doma ostao,a cvijećke idu na brijeg..slikanje preko vikenda ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uživancija je prošetati cvjećkama koje nam slikaš...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasni cvetići
![]() Čini mi se da i ja imam iberis, moram čekati da procvjeta. Nadam se da će i moja lavanda bar u pola biti lijepa kao tvoja ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
fuksija odlična ,a tek lavanda...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno,divno,divno,al fuksija je ocaravajuca,ta mi je omiljena
![]() |
|
![]() |
|
fuksija to sam i ja htjela pitati, ali zaboravih,prvi puta ih imam i simpa su
![]() Triška moj je posijan kasnije možda zato..od sad sve sijem direktno u zemlju pa kad procvate..pa ono je muka prava u teglice i onda mi pola propadne...jesi sigurna za ovaj sedum? pošaljem ti ga cijelog..samo ga negdje smjesti gdje nema nikakvih drugih biljaka pa sve hoće zadušiti ![]() a žuti delospermić se sakrio ispod ovog rozog..sporije raste ![]() vidi kakvi su bili u proljeće.. ![]() sve nešto super? dođi pa vidi kako je..ništa ne ide po planu i zato su pripremljeni cvijetnjaci poslužili kao privremena mjesta i rasadnici ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Odusevila sam se tvojim prekrasnim fuksijama.
![]() ![]() ![]() Vidim da imas posadjene i koprive, da li su i one trajnice? ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prije nego onaj sedum dobije izgon pomisli na mene. Lavanda je predivna. Ja mislila da ima samo bijeli iberis - i kako sad cvjeta, moj ocvao u martu.
Kod tebe sve nešto super. Delospermum je super, a gdje je žuti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
hvala vam cure
![]() ![]() ove godine sam podbacila sa ljetnicama,ali sam se bacila u sijanje i nabavku barem dvogodišnjih i trajnica..a te su male pa i nema puno cvijetića u vrtu kat rea bome ne znam...iris mi je poslala sjeme i napisala da je to jednogodišnji iberis ![]() ![]() ![]() zagorka zezaj ti samo...sad sam se sjetila,slikat ću ja ovaj grmić iz raznih pozicija pa će se činiti da ih ima kao kod tebe..polje čitavo ![]() ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ajmeeee, konti mene dugo nije bilo na tvom bregu, pa sam se danas uvalila pred komp i lijepo prošetala, sve ispregledala. Sad neznam od kuda bih krenula hvaliti jer je sve prekrasno, sve 5+
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Imaš prekrasnog cvijeća ali fuksije su ti zakon!
![]() |
|
![]() |
|
zagorka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 688 |
mmmm te tvoje fuksije! nije ni čudo da ih obožavaš kad su tak krasne
![]() ![]() iberisi super, nisam znala da se tak zovu a i ja ih imam, a i lavanda je za pohvalu ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7980818283 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |