Korisnik |
Tema Pretraga Opcije teme
|
Lilly Vanilly5
Nedavno posijan
Status: Offline
Bodovi: 42
|
Objavljeno: 23 Lipanj 2009 u 18:02 |
Hippy moji komplimenti  ...Zanima me ona ljubičasta vješalica ; to si ti slikala ili je decoupage?
|
 |
Sponzorirani linkovi
|
|
 |
hippy
Trajnica
Bodovi: 0
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 00:13 |
Misliš na ovu:
Slika je print sa neta, a ovo okolo je dorada ( slikanje  ) akrilnim bojama
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 01:04 |
|
 |
mnataša1
Odrastao grm
Bodovi: 1427
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 06:55 |
i igranje ti dobro ide, bez obzira na godine,kako ti to kažeš...lijepo si to sve stopila u jednu cjelinu...čista petica
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
 |
anđelka
Trajnica
Bodovi: 2526
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 07:38 |
Ne da je dobro, fantastično!!!!
|
ANĐELKA
|
 |
maslina55
Mladi grm
Bodovi: 971
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 08:29 |
Brodovi u magli...krasno!
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 08:57 |
|
 |
malena malena
Mladi grm
Bodovi: 519
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 10:22 |
ti me stvarno iznenadjuješ, kako sve to stigneš? savršeni radovi, djeca, forumi, pomaganje drugima....???? pa spavaš li ti ikad?
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 10:38 |
malena malena napisao:
ti me stvarno iznenadjuješ, kako sve to stigneš? savršeni radovi, djeca, forumi, pomaganje drugima....???? pa spavaš li ti ikad? |
Pa, tu i tamo i odspavam ponešto
Ma sve se stigne kad se dobro organizira i kad to zaista i želiš ....
Btw, i nakon svih razočarenje, još uvijek živim u nadi da se dobro, dobrim vraća!
|
 |
lula
Odrastao grm
Bodovi: 1086
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 11:02 |
hippy napisao:
malena malena napisao:
ti me stvarno iznenadjuješ, kako sve to stigneš? savršeni radovi, djeca, forumi, pomaganje drugima....???? pa spavaš li ti ikad? |
Pa, tu i tamo i odspavam ponešto
Ma sve se stigne kad se dobro organizira i kad to zaista i želiš ....
Btw, i nakon svih razočarenje, još uvijek živim u nadi da se dobro, dobrim vraća!  |
Divno je naiči u životu na čovjeka koji to stvarno je u punom smislu riječi. Mnogi ...teško shvate da je jedino u životu bitno biti baš to. Hvala onom gore kako god ga tko zvao....što s vremena na vrijeme pošalje ...takve dobre, kompleksne osobe pune duha i topline, kao što si ti...... I da dobro se dobrim vrača, onda kad čovjek naiđe na čovjeka. Pusa.
P.s. molim te igraj se bojama i dalje...ide ti kao i sve ostalo savršeno....
|
 |
orca
Već proklijao
Bodovi: 207
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 11:14 |
ove morske uh uh uh  divno!
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 11:26 |
lula napisao:
hippy napisao:
malena malena napisao:
ti me stvarno iznenadjuješ, kako sve to stigneš? savršeni radovi, djeca, forumi, pomaganje drugima....???? pa spavaš li ti ikad? | Pa, tu i tamo i odspavam ponešto[IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> Ma sve se stigne kad se dobro organizira i kad to zaista i želiš .... Btw, i nakon svih razočarenje, još uvijek živim u nadi da se dobro, dobrim vraća! [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> |
Divno je naiči u životu na čovjeka koji to stvarno je u punom smislu riječi. Mnogi ...teško shvate da je jedino u životu bitno biti baš to. Hvala onom gore kako god ga tko zvao....što s vremena na vrijeme pošalje ...takve dobre, kompleksne osobe pune duha i topline, kao što si ti...... I da dobro se dobrim vrača, onda kad čovjek naiđe na čovjeka. Pusa.
P.s. molim te igraj se bojama i dalje...ide ti kao i sve ostalo savršeno.... |
|
 |
lula
Odrastao grm
Bodovi: 1086
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 11:33 |
hippy napisao:
lula napisao:
hippy napisao:
malena malena napisao:
ti me stvarno iznenadjuješ, kako sve to stigneš? savršeni radovi, djeca, forumi, pomaganje drugima....???? pa spavaš li ti ikad? | Pa, tu i tamo i odspavam ponešto[IMG]smileys/smiley2.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/smiley36.gif" align="middle" /> Ma sve se stigne kad se dobro organizira i kad to zaista i želiš .... Btw, i nakon svih razočarenje, još uvijek živim u nadi da se dobro, dobrim vraća! [IMG]smileys/smiley1.gif" align="middle" /> |
 |
i ja tebe...
|
 |
malena malena
Mladi grm
Bodovi: 519
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 12:03 |
lula napisao:
hippy napisao:
lula napisao:
hippy napisao:
malena malena napisao:
 |
i ja tebe... |
i ja, i ja 
nego gdje ti iskopaš sve ove smajlije?
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 12:07 |
Pa to su smajlići sa ovog foruma......kad ti se otvore emoticons-i...stisneš dolje na " više " ...i onda ti se otvori cijeli novi svijet smajlića
|
 |
goga-osijek
Mladi grm
Bodovi: 683
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 13:26 |
predivna platna..dobro si se zaigrala bojama...odlicno!
sad bi na moreeeeee....kad vidim ovakve prizore...
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 13:47 |
|
 |
maslina55
Mladi grm
Bodovi: 971
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 13:52 |
Osjetila sam da se baviš "posebnim"stvarima,jučer sam ti poslala salvete poštom iz firme,s obzirom na svakodnevne praznike,imaj strpljenja.Kavica u jesen?Lijepo ti je more i lučica...
|
 |
hippy
Trajnica
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:09 |
maslina55 napisao:
Osjetila sam da se baviš "posebnim"stvarima,jučer sam ti poslala salvete poštom iz firme,s obzirom na svakodnevne praznike,imaj strpljenja.Kavica u jesen?Lijepo ti je more i lučica... |
Draga moja...kakva intuicija....svaka čast!
|
 |
OTOK
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije
Bodovi: 13777
|
Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:58 |
Pratim te, pratim, samo ne stignem komentirati
|
 |