DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 86> |
Korisnik | |
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anđelka radovi su više nego dobri!!
Htjela sam neki izdvojiti ali samo ću reći su su super.
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Ma moram te i ja pohvaliti iako znam sve tvoje radove i objavljene i neobjavljene. Svaka čast uvijek dobro izgledaju na forumu u slici ali i uživo su lijepi.
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Hvala, hvala!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
tanjur me ostavija bez teksta,genijalno si ga napravila..improvizacija cista desetka
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
zar ima i neobjavljenih???? nemoj nas uskratiti...radove na vidjelo...hihihi ![]() ![]() ![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Zašto to nije za pokazivanje,odlično je,a kak ja obožavam kutijice ona mi je favorit.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
To baš nije za arhivu ili za otpis,super je.Fini čaj ,fini kolačići i popodnevni lagani violinski koncert... |
|
![]() |
|
Ma kutija je dobra (donekle), ne vide se na slici greške, ali tanjur je tak-tak
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
glazbena kutijica mi se jako svida, a na tanjuru mi se svida podloga...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
kaj je tevbi, draga...kak to nije za pokazivanje...kutijica je ludilo...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
kutijica je prekokrasna,ja greske ne viđoh..
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Kutijica mi je baš lijepa..... |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
tanjur je lijep, al kutijica mi je još ljepša
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Za sve
![]() |
|
![]() |
|
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
kutijica
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlično,tanjur sa vrganjima mi je na prvom mjestu,pravi jesenski(kao i vrijeme vani).
|
|
![]() |
|
jeste ti i bozica imale neku radionicu? cini mi se da sam u njezinoj galeriji vidjela vrlo slican tanjur sa sparogama...odakle vam ta predivna salvetica???
i meni je favorit gljviasti tanjur...bravo! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |