kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 80> |
Korisnik | ||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
evo ovako,kistom sam stavila malo plave boje na spuzvicu,potapkala na ubrus(ako zelis da ti boja bude tamnija manje tupkas,ako ne, tupkas toliko da ti ostanu tek obrisi),i lagano tupkala po rubovima..na isti nacin radim i pittorico.. ![]() |
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|||
hej draga moja,drago mi te vidit i ovdje i hvala na komplimentima..isto sam mislila kao i ti,dok nisam probala,i uz pomoc cura i njihovih savjeta eto me tu di jesan..na prvi pogled se cini visa matematika,ali nije nimalo..moj savjet je da probas,i vidjet ces,uz svoje prekrasno cvijece imat ces jos jedan predivan hobi. ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|||
super,sutra budem isprobala to sa tamnijim rubovima,nadam se da bude uspjelo.
|
||||
![]() |
||||
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
|||
Ok,prvom prilikom idem u kupovinu osnovnog materijala
![]() ![]() ![]() Hvala tebi i zao mi je sto nisam navratila prije ovdje...uvijek posmatram s strane ali slabo "zavirujem" jer poslije se u meni probudi zelja da sve probam i ja a nazalost nisam prakticna i nemam puno slobodnog vremena
![]() ![]() ![]() |
||||
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
||||
![]() |
||||
|||
ma bravo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
|||
Ciao Kaco, ma evo san ti vidila zadnje radove, odusevila ma ona mala kutija, bas je cila slatka!! Inace san odusevljena cilom kolekcijom, uvik imas nesto novo i lipo:) Super ti ide, samo radi dalje i naravno slikaj!!
|
||||
![]() |
||||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|||
ma ne, ja sam mislila na motive koje si koristila... eto vidiš da si
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
hej dragicka, hvala ti lipa!!!! ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
e bas san vele smotana..znas kako se kaze "srce srcu" ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|||
Evo Kaće opet u velikom stilu!!!!!!!
Ma znala san ja kad se vratin da će bit novosti od tebe.!!!!! Vridnice, ti to super radiš, to se zna, odlična je škrinjica i tacna.
![]() E, sredila si sve pitare, sad će platit škrinjice po Splitu , a?
Ja taman prošli tjedan našla one limene posude koje si ti radila u Peveca, bilo neko sniženje, sad moran malo surfat tvojim stranicama da dobijen ispiraciju.
|
||||
![]() |
||||
|||
hej ljubice fala ti lipa,najlipsa ![]() joj pitari su mi dosadili,skrinjice jos uvik nisu..nego,onih pitarica je bilo nestalo u peveca,znaci opet su dosli,jesu i ovaj put po 19kn.. ![]() |
||||
![]() |
||||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|||
Kao prvo - imaš mail! Kao drugo, otkačila sam se na onaj plavi pladanj iako plavo nije moja boja, ali mi je krasno kako je ispucana tu i tamo, drugačije boje podloge koja se prozire, ma super!
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
draga vidila mail,hvala puno,puno,i na komplimentima također ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|||
predivni radovi! |
||||
![]() |
||||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
more
![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|||
Gle, Julia Roberts na Kaćinom avataru!
![]() |
||||
![]() |
||||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
|||
a to mi ne valja jer izgleda predobro...ka da ni pravo...ne ne...
![]() (ajme što je lipooooooo)
|
||||
![]() |
||||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|||
Kača lipo, lipo ma baš sve lipo bravo, (iako ne spada pod ovu temu - imaš i novi avatar super je)
|
||||
![]() |
||||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|||
Još ja gledam...da li je to Julia Roberts...ma ne, to je Kaća...ali sličnost je očigledna ![]() |
||||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4142434445 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |