KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 42> |
Korisnik | |
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Drage moje evo mene ponovno s vama. Vratih se sa GO i odmah na forum.
Vidim da sam u velikom zaostatku. Jesam vam bar malo nedostajala? Hihihi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
podmetači su
![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
Podmetači stvarno ostavljaju bez daha |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Super su mi kombinacije boja na ovim podmetačima, jako neobično, ali izrazito efektno!
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Karmen...draga....ima nas u Zg..koliko te volja. Želiš li da odem do nekog od dučana i kupim ti 2k. Nije mi problem.....Jedino što to mogu tek u utorak jer me ovaj vikend nema u Zg.
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
bas, ne vidim da itko osim nas radi podmetace...kad mi nemamo ni ofertisimu - pa ne mozemo kupit tanjure...nemamo euroshop - dakle nemamo ni skrinjica...nije nam blizu graz - nemamo ni ogledala...al zato imamo dozera, podmetaca, tacni, crijepa...hihihihi |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
karmen ovo sto ti radis je umijetnost,obozavan tvoje radove
![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Meni su najdraži ovi podmetači sa narcisama,plavi,baš su slatki.
Kaj se tanjura tiče,sviđa mi se,ali imam jedno pitanje,kaj znači"bavalit"? |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i ja skoro noge na asfaltu ostavila...nema ga nigdje...ja imam još neku malu rezervicu u bočicama od davno kupljenoga...ono,na kapaljku ga koristim, posebice sada kako ga nema, a čula sam da ga navodno skoro ni neće biti...barem ne u OS...idem tijekom srpnja za bjelovar svojima, pa se nadam i nekom shopingu po ZG, zirkat ću tamo...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Hvala Nataša, nego može jedno pitanje...cijeli Osk obišla ( noge me bole )da nađem 2k lak i nema, gdje si ti nabavila...vidim da ga koristiš na onim prekrasnim poklopcima
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
totalna pomama u slavoniji i baranji za podmetačima... super su... totalno drukčiji od drugih...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hvala, djevojčice moje
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Baš su proljetni....l
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Krasno! podmetači sa tulipanima
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
karmen, podmetaci su predivni, pogotovo ova dva u sredini...bas su mi nekak sjeli...
![]() |
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
Hvala Anđelka, htjela sam ih pokazati iz bliza i naravno slike su mi mutne. Danas sam imala kratki tečaj iz fotografiranja u firmi od naše službene fotografkinje. Dobila sam upute pa ćemo vidjeti slijedeći put.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jako lijepo, a podmetači su mi stvarno prekrasni!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
E pa Gogo da ti ispunim želju...evo novih radova...
Podmetači na moj način
i jedan "bavalit" tanjur
Eto sada možete slobodno komentirati
|
|
![]() |
|
hocemo jos! hocemo jos!...stalno otvaram galeriju u nadi da cu ugledati neki novi lijepi rad....mislim da sam postala ovisna...
|
|
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Klimt ti je stvarno savršen!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |