Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
e jeste otkačeni...hvala na dobrim savijetima ali mislim da bih ih na kraju ipak otjerala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Dudica nabavi si jednu boksersku vreću
![]() Doprati ih i otprati ovako ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
Duda nemoj dati da te takvi iznerviraju i ni slučajno im se nemoj pravdati....neka misle šta hoće....baš te briga......ko ih šiša
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Niko na forumu nije imao ljepše ostiće od tebe. Ajde slikaj, molim te
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala ti draga..ma ne plašim se ja te recesije nego bezobrazluka nekih ljudi koji kad tu dođu misle da sam se ja preselila tu kako bih mogla plandovat..blesavi kenjci a ja nikad više još nisam radila kao do sad(počela sam radit a onda i studirat..pa radit i svetke i petke)..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bit će sve dobro, vjeruj u to.. Svima je ova godina teška, malo smo se uplašili zbog svakodnevnog spominjanja krize, recesije, inflacije.. Tako i gosti što najviše osjetite vi koji od turizma živite.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
baš mi drago..vidimo se
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Dudo
![]() sad sam saznala kad dolazim u Zadar:)))))))))))))))))))))))) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e cure ..nemam baš vremena sama sam sa malom,gosti m i dođu po tri dana pa čistim kako stignem,izluđena sam otkazima baš me danas zove dama iz Zagreba koja je rezervirala dva apartmana i da oni nebi sutra došli nego sljedeći tjedan jer zovu svugdje loše vrijeme..za poludit svi misle kad me vide u badiću i pareu kako mi je ovo hobi a ne moj posao od kojeg živim..eto biljčice su kako koja ok..cikasica jedna je dala puno novih krasnih listova a ona druga šta sam ti rekla dudi ni trc niti mrc ali se ne suši..a budem stavila sljedeći tjedan malo slikica
|
|
![]() |
|
griva1978 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1612 |
..ljepooooooo
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Duda, gdje su nove sličice, kako su cikasice?
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Samo ti šalji nama koji hoćemo
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala ti ..baš si smišna..ja nemam plaću pa jedva čekam turističku sezonu
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
oprosti na tri posta ali ova slikica mi je tako krasna da sam je morala izdvojiti
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
i jedva čekam nove slikice- nije bitna kvaliteta slike, meni se dopada ono šta je uslikano
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pa ja sam sve ovo propustila
![]() tko gdo da je tako postupio dokazao je da je nepristojna osoba i da mu u srcu nije stalo do cviječa.
svi mi znamo da se poštarine nakupi pa kad ti je prilika za neki kraj pošalji skupno i tako je i najbolje...nema se tu nitko šta ljutiti jer svima nam to predstavlja određenu opterečujuću stavku- zato i ja šaljem paketiće nakon plaće
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ček moram poslikat
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
čekam novitete
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 99100101102103 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |