Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - natine kućne čarolije :-)
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

natine kućne čarolije :-)

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 109>
Korisnik
Poruka
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:27
Originalno poslano od člana dori-st dori-st napisao:

Savršen mi je kolaž pjat!!!!!!!
Je li to ispod rižin papir? Uvijek me zanima kako ti pjati izgledaju odozdo, nitko ne slika, jesi li cijelu površinu pokrila ispod sa rižinim, ili samo dio, pa posli sve obojala, vide li se prelazi raznih motiva, ili je savršeno kao i odozgo? 

samo za tebe ću ovaj tanjur slikati i sa stražnje strane...samo da kažem, kolaž se vidi i sa zadnje strane...vidjet ćeš...do sutra najkasnije ga stavljam, sada moram otići nešto pripremiti za smile41 da me muž ne bi kada se gladan vratio sa posla smile51...decoupage slijedinavečer, ili najkasnije sutra na red
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 13:55
meni je moj pripremio ručak kad sam radila crijepoveWink da ih upoznamoWinkLOLLOL svaka čast na ovoj seriji podmetača...fantastični su....naravno i sve ostalo ali oni su mi baš naj naj najClapClapClap
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 14:12
Originalno poslano od člana Mamaa Mamaa napisao:

meni je moj pripremio ručak kad sam radila crijepoveWink da ih upoznamoWinkLOLLOL svaka čast na ovoj seriji podmetača...fantastični su....naravno i sve ostalo ali oni su mi baš naj naj najClapClapClap

smile79 hvala ti lijepa
smile79
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 15:07
ajmo, ajmo...za rucak stavi gotove lasagne u pecnicu...hihihi...ma salim se, i ja idem dovrsiti rucak da me mama ne upuca...ne znas sto je gore - muz ili mama...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 15:21
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

ajmo, ajmo...za rucak stavi gotove lasagne u pecnicu...hihihi...ma salim se, i ja idem dovrsiti rucak da me mama ne upuca...ne znas sto je gore - muz ili mama...

Nažalost se zna što je gore......WinkDead
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 07:27
za dobrojutro, jedno malo ubacivanje novonastalih doza... ovih dana samo na njima radim, pa me ispričajte ako sam pomalo dosadila sa njima... ali, što je tu je

dakle, da vam predstavim najnovije podmetače iz serije "bež kompletić"

zatim slijedi dozer za šećer

slijedi poklopčić za dozer za kavu

cijeli dozer za kavu

i na kraju,svi na okupu..."bež kopletić"

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 07:44
svi kompletici su mi predivni, ali ovaj mi je favorit...naj, naj, naj detalj je - naravno - poklopac na dozeru....
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 07:54
Nipošto nisi dosadila,svaki dan provjeravam dali je još koji kompl.gotov i sad sam hipnotiziranasmile103!!!Majstorski rad!
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:03
E...draga moja...kako bi dosadila takva ljepota. Jesu sve su dozeri...ali svaki je poseban na svoj način.... Treba imati ideje , duha, da istu stvar napraviš na milijun načina.smile141
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:06
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Nipošto nisi dosadila,svaki dan provjeravam dali je još koji kompl.gotov i sad sam hipnotiziranasmile103!!!Majstorski rad!

hvala draga moja maslino smile78
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:07
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

E...draga moja...kako bi dosadila takva ljepota. Jesu sve su dozeri...ali saki je poseban na svoj način.... Treba imati ideje , duha, da istu stvar napraviš na milijun načina.smile141

da, to je zaista najveći od svih izazova, kako to napravitina više načina, a da svaki bude jedinstven... još smišljam kako napraviti crveni komplet Wink

svje je pripremljeno, dozatori obojani, podmetači isto, samo da mi nešto sjevne i to je to...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:20
Jako lijepi kompletić. Slažem se s Gogom i meni je ovaj favorit
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:20
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Jako lijepi kompletić. Slažem se s Gogom i meni je ovaj favorit

hvala karmen...sada ste i mene zarazile, i meni postaje favorit

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:23
Srećice ajde...poslikaj i podmetače da ih bolje vidimo.Smile A moram priznati da bi se i ovaj lijepo uklopio u crvenu kuhinju....to je prednost bež boje paše svuda.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:39

Srećice ajde...poslikaj i podmetače da ih bolje vidimo.Smile A moram priznati da bi se i ovaj lijepo uklopio u crvenu kuhinju....to je prednost bež boje paše svuda.

Slažem se s tobom Lula- bež je klasika i zaista se uklapa uz sve boje i stilove
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:42

koje podmetače, ove bež? ... moram pričekati da izađem van na vanjskom svjetlu to odradim, u prostoriji mi ne uspjevaju lijepo...tijekomd ana obećajem ovaj rad...moram i dori-st uslikati tanjur...ajme, koliko dugova...Confused
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 08:44

Prekrasni kompet,raspucavanje ipalo super!
ANĐELKA
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 09:31
Bež kompletić je toliko prelijep a posebno mi se, osim divnog motiva, sviđaju obrubi, kako si to radila da ispadne ovako "pleteno"?
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 09:34
Originalno poslano od člana Božica Božica napisao:

Bež kompletić je toliko prelijep a posebno mi se, osim divnog motiva, sviđaju obrubi, kako si to radila da ispadne ovako "pleteno"?

zalijepila trakicu oko podmetača Wink
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 09:45
Originalno poslano od člana mnataša1 mnataša1 napisao:

koje podmetače, ove bež? ... moram pričekati da izađem van na vanjskom svjetlu to odradim, u prostoriji mi ne uspjevaju lijepo...tijekomd ana obećajem ovaj rad...moram i dori-st uslikati tanjur...ajme, koliko dugova...Confused

ma kad stigneš....a to ti je cijena dobrog rada...pa sad ti radi tako dobro....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2021222324 109>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.