Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - KARMEN
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

KARMEN

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 42>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
orca View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Status: Offline
Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje orca Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 12:20
boca mi je odlična...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 12:19
Karmen ...mislim da bi ti trebala sam crtati.....sve...ovo je stvarno posebno....
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 12:17
viđen tvojim očima izgleda zanimljivo i lijepo...svaka vam čast, divim vam se...ja ga  još uvijek izbjegavam, bojim se svih ovih  njegovih boja i kako bi to uskladila, ali majstorice kao što su karmen i hippy, zaista se togane moraju nimalo pribojavati

Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 12:13
karmen, ovo je predivno...mislim da bi i sam Gustav bio zadovoljan ovom izvedbom...predobro su se ovi zlatni elementi uklopilli u rad
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 12:07

jako, jako dobro. Prekrasno!
ANĐELKA
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 09:08
Evo sada meni omiljenog Klimta i onako kako ga ja doživljavam...rađenog s printom prije nego su mi dobre tete poslale salvete, koje čuvam za jednu zidnu sliku

pa naravno boca
IMG_1102.JPG
i kompletić

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 08:49
Hvala svima na pohvalama ...i nemojte se bojati znam ja gdje ima tih crijepova ( 300 kom) ........i ako to sve uslikam moći ću pokriti svoj krov i snimiti iz zraka svoje majstorije
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 00:49
pa kud sve forumašice skupe te crijepove? biće ih sve skidate sa krova od kuće LOLLOL 
odlični radovi! Thumbs%20Up
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:26
krasni radovi ...no još uvijk mi je favorit nefertitiWink baš je posebna
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 22:13
radovi perfektni...pošto mi je na kući pokrov od onih valovitih ploča,nema crijepa, tebe karmen moja draga vrlo rado pozivam u goste, drugim curama ne preporučujem...poskidat ćeš im crijepove za ove svoje prekrasne radove....
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
piramida View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1060
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje piramida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 17:59
odlični su ti radovi,tanjur sa kalama mi je prekrasan
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 15:34
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

karmen, ovaj zadnji komplet mi je wauuu!!!...i mislim da je pravi pogodak bio podebljavanje zlatnom kontur pastom...to je nekako podigle cijeli rad...odlicno...

Da i ja to mislim. Mislila sam u početku ukrasiti i izvan slike ali sam išla za tim da je manje više i odlučila se samo na ovu varijantu. Mislim da je to dovoljno

Super si ovo izvela sa konturom.....svaka čast....mislim da bi i Gustav bi zadovoljan
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 15:08
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Wow, Hygeia ti je ispala mrak! Baš nekako dramatično s onom crvenom bojom, baš pogođeno! Thumbs%20Up
A što se majstora tiče, evo tu netko u zgradi narednih mjesec dana preuređuje stan pa mi se motaju svakakvi majstorčići po hodniku, reci šta ti treba pa ću pitat za "specijalizaciju", neka rade malo u fušu! Big%20smile

Hvala Izzy, a što se majstora tiče imam ja svog jednog jedinog pravog i dovoljnog i ne bi ga mjenjala za te neke šarlatane. LOL
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 14:32
Wow, Hygeia ti je ispala mrak! Baš nekako dramatično s onom crvenom bojom, baš pogođeno! Thumbs%20Up
A što se majstora tiče, evo tu netko u zgradi narednih mjesec dana preuređuje stan pa mi se motaju svakakvi majstorčići po hodniku, reci šta ti treba pa ću pitat za "specijalizaciju", neka rade malo u fušu! Big%20smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 14:02
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Začarata sam!smile181Bajkovito!
Iduće godine u jesen skidam stari krov,tvoj je!

Hvala Maslina ako ovako nastavim trebat će mi
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:53
Začarata sam!smile181Bajkovito!
Iduće godine u jesen skidam stari krov,tvoj je!
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:34
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

Dobro Proljeće kaže, opet super radovi. Otkud ti samo toliko inspiracije? Ja znam toliko puta sve izvaditi na stil, pripremim se za rad, kad ono......... ništa, nema inspiracije. Pretražim sve salvete, papire, printeve i ništa ne odgovara. Onda napravim nešto bez veze, pa na namakanje i onda opet drugi dan sve ispočetka.

Draga Anđelka, ja to gledam ovako jednostavno moram sve te ideje izbaciti iz sebe ( vjeruj mi da ne znam ni otkud mi ) i do sada sam namakala samo jedan rad.
Ali mi neke stvari stoje duže vrijeme da nisu završene i onda čekam da mi sjedne neka pametna ideja i to je to.

Da ....i ja funkcioniram na isti način....počnem i ako nisam sigurna kako ću...stoji do idući puta na pola gotovo. A isto tako mi se dogodi da u hipu u glavi složim što želim i dok to ne napravim do kraja nemam mira.....

Da baš tako Lula. I onda budem baš zadovoljna sama sa sobom što je to prava stvar.
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:31
Originalno poslano od člana goga-osijek goga-osijek napisao:

karmen, ovaj zadnji komplet mi je wauuu!!!...i mislim da je pravi pogodak bio podebljavanje zlatnom kontur pastom...to je nekako podigle cijeli rad...odlicno...

Da i ja to mislim. Mislila sam u početku ukrasiti i izvan slike ali sam išla za tim da je manje više i odlučila se samo na ovu varijantu. Mislim da je to dovoljno
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:13
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Lipanj 2009 u 13:09

Originalno poslano od člana anđelka anđelka napisao:

Dobro Proljeće kaže, opet super radovi. Otkud ti samo toliko inspiracije? Ja znam toliko puta sve izvaditi na stil, pripremim se za rad, kad ono......... ništa, nema inspiracije. Pretražim sve salvete, papire, printeve i ništa ne odgovara. Onda napravim nešto bez veze, pa na namakanje i onda opet drugi dan sve ispočetka.

Draga Anđelka, ja to gledam ovako jednostavno moram sve te ideje izbaciti iz sebe ( vjeruj mi da ne znam ni otkud mi ) i do sada sam namakala samo jedan rad.
Ali mi neke stvari stoje duže vrijeme da nisu završene i onda čekam da mi sjedne neka pametna ideja i to je to.

Da ....i ja funkcioniram na isti način....počnem i ako nisam sigurna kako ću...stoji do idući puta na pola gotovo. A isto tako mi se dogodi da u hipu u glavi složim što želim i dok to ne napravim do kraja nemam mira.....
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3031323334 42>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.