Hoya - moje dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 228229230231232 272> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa ja sam najbliža Hoji
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
![]() Istina da bi te teglice trebalo povjeriti nekoj pouzdanoj osobi...Možda znaš nekoga
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Došla sam u ovaj predivni vrt, ali Hoja peca soma.
![]() Prema podacima Ministarstva unutrašnjih poslova, lopovi u stanove najviše provaljuju vikendom, a prije provale nerijetko prate žrtvu, provjeravaju telefonski broj ili zvone na vrata tobože tražeći bivše stanare. Prozori ili balkonska vrata ne smiju ostati otvoreni, čak ni tijekom kratkog izleta jer lopovi vješto koriste takve prilike te mogu neopaženo ući u stan i za tren ga “počistiti” od teglica marmelade. Ne preporučuje se ostaviti spuštene rolete na prozorima jer su one jedan od pokazatelja da su ukućani na putovanju - ako lopovi primijete da su spuštene , odmah će zaključiti da u stanu nema nikoga. >>Ključ od stana bolje je ne ostavljati ispod otirača ili posuda za cvijeće jer lopovi znaju gdje trebaju tražiti. Ključ je najbolje ostaviti prijatelju ili nekome sa cvjetnog foruma ![]() >>Prije odlaska na godišnji odmor tegle marmelade preporučuje se povjeriti bližoj rodbini na čuvanje ili pohraniti u trezor banke. Radi prepoznavanja i lakšeg pronalaska u slučaju krađe, dobro je fotografirati tegle te zapisati količinu marmelade. >>Utičnice s timerom na koje je ukopčano svjetlo ili namještanje televizije i glazbene linije da se pale nekoliko puta na dan stvaraju dojam da je netko u kući. Nemate li u kući takvu tehnologiju, pomoći će i prijatelj od povjerenja ( sa cvjetnog foruma ![]() |
|
|
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
Predivan vrt! avanda je posebna!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hoja brusi metlu, da joj slučajno nebi crkla, ko meni danas kia, a i Smrcka je mogla ukrcati, za prikolicu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
ajme smrcko hvala ti na ovako brzom odgovoru!
![]() ![]() a sada čekam hojine rezultate-laku noć Hoya!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Bit ću slobodna pa pojasniti ( Hoja spava
![]() Pospi oko biljke da ne mogu preći borbenu liniju, ne lete i ne skaču ![]() Kod Hoje su se zbijali u borbene redove ( penjali jedan na drugog), rezultate rata će nam Hoja pojasniti i dalju borbenu taktiku. ![]() Hoja jesam dobar učenik? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ne znam gdje ću prije!
prvi put vidim u tebe - talog od kave i puževi se baš ne vole, možeš malo pojasniti, gdje da ga stavljam u kojoj količini ....?? izgleda djelotvorno?
ne znam što ću s tim pužima, pojeli mi već 3 lupinusa!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Pazi se cajaca i ne vozi prebrzo metlu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Idem na metli
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Pa nije valjda da TM neide s tobom zbog marmelade
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zapjevam mu ispod prozora
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pokrast ću marmeladu u subotu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puno sam propustila, trešnje, marmeladu, svega lijepoga u vrtu, puno lavanda, sve lijepo rascvjetano, ali ovo je zasjalo najviše
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko samo ti dođi
![]() gio, baš mi fale i ići ću ih gledati na Cetinu opet i opet...
|
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
fale ti patkice
![]() |
|
![]() |
|
Spremam se ukrasti marmeladu
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Taj ću čitav da samo sijediti i mazati sebi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 228229230231232 272> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |