KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 42> |
Korisnik | |||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Da i ja to mislim. Mislila sam u početku ukrasiti i izvan slike ali sam išla za tim da je manje više i odlučila se samo na ovu varijantu. Mislim da je to dovoljno
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
||
Da baš tako Lula. I onda budem baš zadovoljna sama sa sobom što je to prava stvar.
|
|||
![]() |
|||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
||
Začarata sam!
![]() Iduće godine u jesen skidam stari krov,tvoj je!
|
|||
![]() |
|||
||
Hvala Maslina ako ovako nastavim trebat će mi
|
|||
![]() |
|||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
||
Wow, Hygeia ti je ispala mrak! Baš nekako dramatično s onom crvenom bojom, baš pogođeno!
![]() A što se majstora tiče, evo tu netko u zgradi narednih mjesec dana preuređuje stan pa mi se motaju svakakvi majstorčići po hodniku, reci šta ti treba pa ću pitat za "specijalizaciju", neka rade malo u fušu! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala Izzy, a što se majstora tiče imam ja svog jednog jedinog pravog i dovoljnog i ne bi ga mjenjala za te neke šarlatane.
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Super si ovo izvela sa konturom.....svaka čast....mislim da bi i Gustav bi zadovoljan ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
||
odlični su ti radovi,tanjur sa kalama mi je prekrasan
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
radovi perfektni...pošto mi je na kući pokrov od onih valovitih ploča,nema crijepa, tebe karmen moja draga vrlo rado pozivam u goste, drugim curama ne preporučujem...poskidat ćeš im crijepove za ove svoje prekrasne radove....
|
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
||
krasni radovi ...no još uvijk mi je favorit nefertiti
![]() |
|||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|||
![]() |
|||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
||
pa kud sve forumašice skupe te crijepove? biće ih sve skidate sa krova od kuće
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala svima na pohvalama ...i nemojte se bojati znam ja gdje ima tih crijepova ( 300 kom) ........i ako to sve uslikam moći ću pokriti svoj krov i snimiti iz zraka svoje majstorije
|
|||
![]() |
|||
||
Evo sada meni omiljenog Klimta i onako kako ga ja doživljavam...rađenog s printom prije nego su mi dobre tete poslale salvete, koje čuvam za jednu zidnu sliku
![]() pa naravno boca
i kompletić ![]() |
|||
![]() |
|||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
||
jako, jako dobro. Prekrasno!
|
|||
ANĐELKA
|
|||
![]() |
|||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
||
karmen, ovo je predivno...mislim da bi i sam Gustav bio zadovoljan ovom izvedbom...predobro su se ovi zlatni elementi uklopilli u rad
|
|||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|||
![]() |
|||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
||
viđen tvojim očima izgleda zanimljivo i lijepo...svaka vam čast, divim vam se...ja ga još uvijek izbjegavam, bojim se svih ovih njegovih boja i kako bi to uskladila, ali majstorice kao što su karmen i hippy, zaista se togane moraju nimalo pribojavati
|
|||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|||
![]() |
|||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
||
Karmen ...mislim da bi ti trebala sam crtati.....sve...ovo je stvarno posebno....
|
|||
![]() |
|||
orca ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 207 |
||
boca mi je odlična...
|
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
...slažem se......ovo mi je jedan od boljih pogleda na Klimta ![]() Šteta kaj mi je ročkas prošao ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Hvala vam svima drage moje. Juuupi baš sam sretna ako vam se sviđa. Meni se sviđa tvoja tacna Hippy s Klimtom i tvoja slika Lula i bez imalo skromnosti usudim se reći da nas je sve privukla ta neka energija i strast ili vatra koja meni zrači iz njegovih slika.
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |