KARMEN |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 42> |
Korisnik | ||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hvala vam djevojčice moje na lijepim riječima i zato ću vam pokazati i još neke od svojih radova. Sada sam baš radosna jer vam se moje mackanje sviđa.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Draga Anđelka, ja to gledam ovako jednostavno moram sve te ideje izbaciti iz sebe ( vjeruj mi da ne znam ni otkud mi ) i do sada sam namakala samo jedan rad.
Ali mi neke stvari stoje duže vrijeme da nisu završene i onda čekam da mi sjedne neka pametna ideja i to je to.
|
||
![]() |
||
|
Da da neumorna sam, ne znam ni sama otkud mi to dolazi ali eto....
Ovu zlatnu sam podebljala kontur pastom da bude malo izražajnije. Na kraju mislim da nije loše ispalo
|
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Karmen, ovaj crveni komplet je
![]() Stvarno si majstor za stapanje motiva i boja.
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
jako ljepi radovi al kala mi je posebna
|
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Prekrasni crijep i boca!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Dobro Proljeće kaže, opet super radovi. Otkud ti samo toliko inspiracije? Ja znam toliko puta sve izvaditi na stil, pripremim se za rad, kad ono......... ništa, nema inspiracije. Pretražim sve salvete, papire, printeve i ništa ne odgovara. Onda napravim nešto bez veze, pa na namakanje i onda opet drugi dan sve ispočetka.
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Hej ženo ti si neumorna!!!
Šta tebi nije vruće za raditi???
![]() Eh, sada mi reci...ova slika, kako si dobila ovu zlatnu, to si sama podebljala ili??? Ne vidim dobro iako imam četvore oči...
I ono najbitnije: opet super radovi!!! Bravo
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Nešto davno napravljeno-sada uslikano
pa malo crijepa naravno
i komplet
Još da naučim fotografirati bilo bi super
|
||
![]() |
||
|
sad sam se sjetila da sam pročitala ovdje negdje na forumu da je jedna od vas rekla da joj je muž zabranio da vadi žarulje iz svjetiljki u kući...to me je baš nasmijalo od srca.... a zamislite kad ja potrošim ovu zalihu crijepova i počnem skidati s krova hahaha....
|
||
![]() |
||
|
Baš si me slatko nasmijala - krovopokrivač ....hm, možda si u pravu ako ovako nastavim ponestaje mi crijepova......
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
prekrasni radovi |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
tako je IZZY, okani se intelektualaca. Samo mlate praznu slamu a ne znaju ni pilu držati u ruci da se ne ozlijede.
A ti KARMEN tako dobro radiš na crijepovima da bi tebi najbolji bio kakav krovopokrivač. a što se kritika tiče, ja samo kažem: "van iz ateljea, ako ne želiš bodypainting"
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ma ja bih jednog samo da mi nešto zbuši, prereže pilom i tak te stvari da ja ne moram non - stop! Onda kažu cure kako to da nemam gelirane nokte, haaaaa? Yeah right, kraj sapuna u kupaonici imam bocu razrjeđivača! Treba mi neki fizikalac! Udat ću se za stolalara najbolje, kakvi intelektualci!
![]() |
||
![]() |
||
|
da i ja se pitam gdje takvi rastu........ali zna biti i prekritičan pa ga ja onda pitam tko je ovdje umjetnik ja ili on i ako želi može i on nešto namackati hihihi.....onda brzo odustaje pa mi buši samo rupe na crijepovima
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ahhhh, di se može nabaviti jedan takav....? ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala proljeće i ja nestrpljivo čekam tvoje nove radove. Koliko znam imaš još tamo neoslikanih škrinjica i tanjura iz Kaćinog paketa. Ajde prioni na mackanje....
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Hvala drage moje, evo nećete vjerovati ali baš sam sada pregledala Anđelka tvoje uratke a tvoje piramida ne vidim. ne znam zašto i evo baš me zanima preko čega stavljate slikice ali ja ne mogu vidjeti od nekolicine ljudi pa onda ne mogu ni komentirati, na žalost. Ako ti nije teško mogu poslati moj e-mail na tvoj pp da mi pošalješ koju slikicu
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |