natine kućne čarolije :-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 109> |
Korisnik | |
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
curica je sa decoupage papira...naručila ga sa nb-a
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Nataša....svaki je sve bolji i bolji....neka ni tebi nebude žao...ovaj mi je do sad najljepši....poklopac je savršen sa ovim pukotinama.....
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Toliko me razveselio ljubičasti kompletić...da sam zaboravila reči idu tebi i tanjuri...
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
i mene je naposlijetku poklopac totalno oduševio...još da sada smognem snage pa da sutra napravim i dozer za šećer... pa da sve bude tutokompleto |
|
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
svi radovi su odlični!
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jako, jako lijepo, pogotovo tanjurić!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Sve mi je lijepo ali poklopac je fantazija......
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Sjajni su ti radovi! Jako je lijepo što si počela "otkrivati" nove tehnike osim mase za modeliranje, i u svemu si uspješna, nema ti kraja ženo!
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
o da.... ovo je vrijedilo muke. svaka ti čast!
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Tanjur je predivan,rižin papir i kolaž,savršeno
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ide to tebi, ide
![]() |
|
![]() |
|
nema meni do vas teta salveta....hvala za pohvale iako ljubičasti dozer za šećer zaslužuje sve samo ne pohvale...sa njime sam kapitulirala i poslala ga u zdjelicu punu tople vode...neka se malo odmoči, a ja ohladim...pa on i ja krećemo ispočetka...
|
|
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
ma daaaaaaaaaaaaaaaaj...nisi valjda.....oprala onaj dozes ra lijepo raspucalim poklopcem...srmc, smrc...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
ma ne njega, on je gotov...lakiran...i to je dozer za kavu...već onaj mali, onu bombicu, ono je dozer za šećer...njega sam radila i kapitulirala i katapultirala ga u vodu...onog sa raspucalim poklopcem nosim na sjednicu da ga vidit uživo.... odnosno, da se uvjeriš da je on na životu... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
hihhi...vec sam se uplasila...joj da, sjednica, a ja jos u pidami...necu ni piti kavicu, to cemo u NMŠ
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Nataša znam da je ferije ali nešto si se primirila........gdje su novi dozeri?....ili nam spremaš novo iznenađenje......
|
|
![]() |
|
hahahha...primirila...imaš pravo, malo sam se primirila, al ne sa velikim iznenađenjima, u dozerima sam doslovce do grla... |
|
|
|
![]() |
|
Blago tebi, znaš koja je razlika ( u veličini i težini ) između dozera i crijepova hihihi
|
|
![]() |
|
plavi cvijet ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 141 |
ajme kako je ovo lijepo, njezno, romanticno...diiivnooooo...awwwwwwwwww
![]() |
|
![]() |
|
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
Savršen mi je kolaž pjat!!!!!!!
Je li to ispod rižin papir? Uvijek me zanima kako ti pjati izgledaju odozdo, nitko ne slika, jesi li cijelu površinu pokrila ispod sa rižinim, ili samo dio, pa posli sve obojala, vide li se prelazi raznih motiva, ili je savršeno kao i odozgo?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1920212223 109> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |