Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Korisnik | ||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tvoji radovi zaslužuju da budu viđeni i zaista nema na čemu!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
aaramida ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 17 |
|
radovi su na suncu. hvala
![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
kako joj se nebi svidjela kad je predivna!
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Sa olakšanjem sam čula sa se mladenki jako svidjela kutijica, tako da sad mogu spavati u miru!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Nije me bilo četiri-pet dana, kad ono navala radova. Sve ste bile tako vrijedne da jednostano ne znam šta bi prije pošteno pogledala i kome bi prvo napisala poruku, ali kad sam ugledala ovu kutiju........Vaaaaaauuuuuu......... ostala sam bez teksta. Stvarno nemam riječi za sve pohvale koje bi htjela napiisati!
![]() |
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
što reći na ovu kutijicu osim...ajme, ajme, ajme...neznam ni sama koji detalj izdvojiti kao poseban...prvo sam pomislila da je to vrh kutijice, pa sam onda gledala dalje, pa me zadivila reljefna salveta, pa svaki detaljčić na koji si mislila...nemam riječi osim
![]() |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
vratila nam se izzy! nemoj da te opet tako dugo čekamo. baš su mi falili tvoji radovi. i što da ti još kažem za mladenkin poklon kad su forumašice već sve rekle? mogu samo ponovit sve ono što su napisale.
![]() |
||
![]() |
||
|
Joj cure, vaše pohvale mi jako puno znače jer se oko ovakvih stvari stvarno puno živciram prilikom izrade, samokritična sam do bola i onda se čudim otkud mi s ovoliko godina hrpa sijedih! Sljedeći put kad budem radila ovako nešto, tražit ću da mi se najprije nabavi boja za kosu i boca neke žeste!
![]() |
||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
Išla sam ju još jednom škicnuti.... Izzy sva je tako dobra...do posljednjeg detalja. Na sve si mislilila...još jednom sve pohvale.
|
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Ova kutija je prekrasna,mladenka će sigurno biti jako,jako oduševljena(da sam bar ja ta mladenka)
![]() |
||
![]() |
||
|
Sa šablonama sam se počela igrati prije nekog vremena jer mogu krasno upotpuniti neki rad, volim koristiti više tehnika, zanimljivije je... Problem kod šablona je što su kupovne jaaako skupe i nema baš neki izbor... Onda skinem motive koje mi se sviđaju s neta i sama izrezujem, iako ne mogu ni sve na taj način jer su neke prefine i predetaljne za ručno izrezivanje, no snalazim se... Ovo je prva reljefna šablona i dosta sam zadovoljna... ![]() |
||
![]() |
||
|
Ah, očigledno sam bedasta vikendom te praznicima i blagdanima! Objasnit ćeš mi danas... Budem te i preispitala malo! ![]() |
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Šablona sjajna,nisam to nikad probala,zadivljena sam!
|
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ajoj, pa ti nisi izgleda skužila!!!???
Ma nema veze neću ti ovdje začetavati temu.
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
no problem..o pa ja san ti cesto nocna ptica,ovo mi je najljepse doba dana ![]() |
||
![]() |
||
|
Imam, nema problema, pošaljem ti sutra, taman sam krenula u krpe! A nisam znala da si ti noćna ptica, cccccc....
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
meni se puno vise sviđa ova glatka varijanta kod tebe,mada je i struktur pasta zanimljiva sa svojim neravninama..ja ti neman nikakvih sablona pa sam iskoristila "cipku" na podlosku za torte,i dobila kao nekakav mozaik,ma nista posebno,ali eto htjela sam isprobat ,stvarno dragocijen, savjet od angel..ako imas sliku sablone
![]() |
||
![]() |
||
|
Kako se ponaša ta struktur pasta? Ja sam imala mase za fugiranje još od mozaika pa sam to htjela iskoristiti i sasvim je ok, premda mislim da je glet masa sigurno glađe strukture....
|
||
![]() |
||
|
Sama! Ko' velika! Baš sam ponosna! Napravila da šablona ne bude baš ravna već nekako neravnomjerna i grbava kao da je oštećena, htjela sam i otkinuti koji krak, ali mi je bilo onda žao na kraju...
![]() |
||
![]() |
||
|
krasotica od kutije,preprekrasna mi je
![]() ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |