Boki - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kutija je odlična,stvarno ne treba ništa dodavati.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
frezija ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 167 |
Radovi su ti prekrasni, a broj jedan ti je japanski vrt.
Ja nikad nisam radila na pijatu, nekako se ne usudim... ( divim se vasim radovima i to je to) . Sad ste i mene pomalo zainteresirali, pa jel mi možeš objasniti proces nastanka japanskog vrta ( vjerojatno i ima negdi objašnjena ta tehnika na forumu, al to je kao da tražim iglu u plastu sijena)...
|
|
![]() |
|
Boki318 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 47 |
To je zapravo kineski vrt, ili se bar tako zove salveta :)
To ti je rad na platnu, i mogu ti napisati kako sam ja to napravila, sto ne znaci da je to tako i pravilno. Slikarsko platno, ono razapeto na dascicama sam prvo prefarbala sa bijelom bojom. Onda sam na to zaljepila salvetu, prvo premazala podlogu sa ljepilom, onda stavila salvetu i sa mokrim kistom prelazila zrakasto po njoj (od sredine prema kraju, u svim smjerovima). Pukotine sam dobila dvokomponentim lakom Medium lak. Kao sto ime kaze ima dvije komponete, prvo se namaze prva, ostavi da se osusi (ne mora skroz do kraja) i onda se nanese druga, sto je deblji sloj te druge to ce pukotine biti bolje, i ne bi se smjelo suti na radijatoru (dobra objasnjenja za sva ta raspucavanja imas na lumosovoj stranici http://www.lumos.hr/antik.htm). U te pukotine se utrljavaju pigmenti ili uljane boje. Ja sam utrljala jeftino sjenilo u boji i ispalo je sasvim ok :) To bi bilo to.. Kasnije sam nasla da se salveta moze peglati na podlogu, i da se tako izbjegne guzvanje, ali to jos nisam probala... |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jako lijepi radovi Boki .....
![]() Moj favorit je definitivno tvoj Kineski vrt......predivan motiv i jako lijepo napravljeno ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
![]() |
|
![]() |
|
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
Kineski vrt je za 5!!! :)
A smem li znati na chemu je to radjeno? (ja ne razaznajem) |
|
![]() |
|
Boki318 ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 04 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 47 |
Evo konacno i par mojih novih radova...
Ova prva kutijica je bila inspirirana nekim kutijicama koje sam vijdel na ovom forumu :) To je bilo za prijateljicu koja jako voli Indiju... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je jedna kutijica za mene :) U njoj drzim perle i alat za izradu nakita...
I bas mi se svidio taj rizin papir :) ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ovo je prvi gipsani odljevak (ok drugi, ali prvi mi se raspao kad sam ga vadila iz kalupa....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A ovo sam napravila frednici za rodjendan..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Naravno, i ogrlicu sam ja radila :) |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Boki....imaš prekrasne ideje...originalni su ti slonovi.
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica i škrinjica su odlični! bravo!
![]() |
|
![]() |
|
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
jako lijep poklon za rodendan...
|
|
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Sve za čistu peticu, ne peticu ........desetku!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Odlično,kutija sa slonićima me oduševila!
|
|
![]() |
|
HVala na pohvalama :)
Ja inace vise volim citati i gledati slikice nego pisati po forumu (a i nemam bas vremena, a slikice brzo vidim ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Indijska kutijica mi je odmaj sjela, ali pitanje - kakav je to papir kao podloga, onaj kao stari? Je li to na latinici ili nekom pismu? A ogrlica me asocira samo na moooooreeeee, tako je prozračna i jednostavna....
![]() |
|
![]() |
|
Ovak Izzy, tvoj londonska kutijica mi je dala ideju za ovu indijsku...
![]() Na obican papir sam pritala tekst na hidiju (morala sam i fontove naci), namocila te papire u razvodnjenu smedju boju (mrvica smedje boje na recimo 2,3 dc vode) i kad se osusilo sam trgala papir i ljepila ga na kutijicu :) A rad ogrlice je tako smirujuc :) decupage me koji put iznervira, pogotovo kad mi se macija dlaka odnikud pojavi na vec osusenom radu (sto i nije cudo s obzirom da imam 3 macke, ali opet...) Sa ogrlicama se tako nesto ne deseava :) |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
tebe nema, ali kad se vratiš, onda se vratiš s popriličnom hrpicom krasnih radova. kutijice su mi super!
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepi radovi. i prijateljica je dobila super poklon za rođendan. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |