Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje vrtne biljke
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje vrtne biljke

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 73>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 16:25
I druge biljke cvjetaju...

noćurak

grancica

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 16:28
ruže isto cvjetaju..

hendel cvjeta prvi put,ni blizu boja kao na kutiji sto je bila.puno je svjetlija nego sto je na slici bilo naslikano..

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 16:35
Pelargonija grandiforum

prkos

astilbe

jasmin,cvjeta jos uvijek..miriseeeee predivno..
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 16:41
svašta tu cvijeta suuuper Smile
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 18:10
Uh cvjeta svašta nešto,po običaju nabacano na sve strane.Nikad red necu znati napraviti,al nema veze,bitno je da cvjeta..
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 18:18
ljiljani,ruže,prekrasno
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 18:30

Ljiljani su ShockedShocked...koliko lijepih boja a mogu tek zamisliti kako lijepo mirisu?! Big%20smile

Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 20:08
Rosa,Jasmin hvala na pohvalama...Jasmin ovi ljiljani ne mirišu,nisu ovo starinske sorte nego neki novi hibridi.Tragam za starinskim bijelim ljiljanom koji miriše i od kojeg se pravi ljiljanovo ulje.Već par godina ga tražim,nema ga u prodaji,jedino da naletim na njega u nekoj staroj bosanskoj avliji
Na vrh
fuksija View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 750
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje fuksija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 20:41
Kod tebe se sve rascvjetalo. Ljiljani su ti prekrasni, moji tek imaju male pupove.
pozdrav iz Norveske
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 21:17
Pohvala ljiljanima, prekrasnih su boja i ružama koje su me se posebno dojmile. Ne kaže se uzalud da su one kraljice cvijeća. Stvarno su ti prekrasne!
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 21:18
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Uh cvjeta svašta nešto,po običaju nabacano na sve strane.Nikad red necu znati napraviti,al nema veze,bitno je da cvjeta..

pričaj mi o tome LOLLOLLOLLOL
Na vrh
dzomba View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2454
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dzomba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 22:23

Rosa,Jasmin hvala na pohvalama...Jasmin ovi ljiljani ne mirišu,nisu ovo starinske sorte nego neki novi hibridi.Tragam za starinskim bijelim ljiljanom koji miriše i od kojeg se pravi ljiljanovo ulje.Već par godina ga tražim,nema ga u prodaji,jedino da naletim na njega u nekoj staroj bosanskoj avliji

Hm,mogla bih ja pitati moju mamu...neznam hocu li se opet provaliti ali da li se ovo ljiljanovo ulje zove jos zambakovo ulje?? EmbarrassedEmbarrassed...Sjecam se da sam kao dijete vidjala ovaj bijeli ljiljan...Ako ga nadjem putem moje mame/sestre sta treba uraditi? Uzeti sjeme ili..?? Embarrassed
Ako Se Desi Da Jednog Dana

Nestanu Sva Stabla

Covjeku Ce Preostati

Samo Njegovo Genealosko

Stablo Da Nad Njim Place..
Na vrh
nuna View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 812
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nuna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 22:44
Alisa kod tebe sve cvijeta,prava vrtna bajka.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 00:16
sve ljepse od ljepseg
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 01:47
Prekrasno i neke od fotografija su vrhunski lijepe zbog boja.smile141
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 08:36

Točno kažeš. Lijep je kreativni nered, kako je Flavia nazvala svoj vrt.
Neki su vrtovi baš zato ( kao tvoj naravski) lijepi, jer  je cvijeće razbacano, prirodno, prekrasno!
Na vrh
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 09:32

Draga Alisa! Super je u tvom vrtu...ljiljani su prva liga...moram i ja sebi nabavit crvene i žute kad vidim kako su lijepi! Super su i anemone, ostići, ruže, pelargonija, dupli prkos...ma sve je super....a nova ruža...mislim da uopće nije Handel....vidjet češ kasnije da li je uopće penjačica.....ako bude penjačica, meni liči na Golden Showers, a ako je mnogocvjetnica (floribunda) mogla bi biti Friesia! smile120

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 10:08
Curke,hvala vam jer svraćate u moj razbacani vrt..Jasmin da to ulje u Bosni zovu zambakovo,jer se kod nas ljiljan po starinski zove zambak.Sječas se pjesme od Dine merlina"u avliji još miriše zambak,na ormaru dunja žuta koliko je mirisala puta..."Ljiljan se razmnožava lukovicom,sjemenom ne znam,ide sporije i teže.On ima lukovicu i opstaje preko zime u vrtu..Ulje se pravi od cvijeta i lista koliko sam ja upućena..
Flavija,vidiš po slici da ne liči na hendel ružu ni malo,skroz je blijedja boja cvijeta a nevidim ni da će biti puzavica.Nema veze,bitno je da je procvjetala,a kad malo poraste valjda cemo znati njen naziv..

Fuksija,Bergenija,Iris,Dzomba,Nuna,Gioiaa,Smrčko,Baka,Flavia,hvala na pohvalama za moj vrt..
Na vrh
josipa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 992
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje josipa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 10:41
kako ti dobro uspijevaju ljiljani ,smile94moje je nešto pojelo i odustajem od njh.Jedini koji je dobar je baš onaj koji ti tražiš ,bijeli za ulja i njega ću tebi dati kada se vidimo.  Sve ti je ostalo super ,a i astilba je mašala procvala.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2009 u 11:55
Alisa, pregrasno, a ona pelargonija naprosto čudo cvjetova i predivna boja.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1314151617 73>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.