Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 73> |
Korisnik | |
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I druge biljke cvjetaju...
![]() ![]() noćurak ![]() grancica ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
ruže isto cvjetaju..
![]() ![]() ![]() ![]() hendel cvjeta prvi put,ni blizu boja kao na kutiji sto je bila.puno je svjetlija nego sto je na slici bilo naslikano.. ![]() |
|
![]() |
|
Pelargonija grandiforum
![]() ![]() prkos ![]() astilbe ![]() jasmin,cvjeta jos uvijek..miriseeeee predivno.. ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
svašta tu cvijeta suuuper
![]() |
|
![]() |
|
Uh cvjeta svašta nešto,po običaju nabacano na sve strane.Nikad red necu znati napraviti,al nema veze,bitno je da cvjeta..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ljiljani,ruže,prekrasno
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ljiljani su |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
Rosa,Jasmin hvala na pohvalama...Jasmin ovi ljiljani ne mirišu,nisu ovo starinske sorte nego neki novi hibridi.Tragam za starinskim bijelim ljiljanom koji miriše i od kojeg se pravi ljiljanovo ulje.Već par godina ga tražim,nema ga u prodaji,jedino da naletim na njega u nekoj staroj bosanskoj avliji
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Kod tebe se sve rascvjetalo. Ljiljani su ti prekrasni, moji tek imaju male pupove.
![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Pohvala ljiljanima, prekrasnih su boja i ružama koje su me se posebno dojmile. Ne kaže se uzalud da su one kraljice cvijeća. Stvarno su ti prekrasne!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pričaj mi o tome
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Hm,mogla bih ja pitati moju mamu...neznam hocu li se opet provaliti ali da li se ovo ljiljanovo ulje zove jos zambakovo ulje??
![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Alisa kod tebe sve cvijeta,prava vrtna bajka.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve ljepse od ljepseg
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno i neke od fotografija su vrhunski lijepe zbog boja.
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Točno kažeš. Lijep je kreativni nered, kako je Flavia nazvala svoj vrt.
Neki su vrtovi baš zato ( kao tvoj naravski) lijepi, jer je cvijeće razbacano, prirodno, prekrasno!
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Draga Alisa! Super je u tvom vrtu...ljiljani su prva liga...moram i ja sebi nabavit crvene i žute kad vidim kako su lijepi! Super su i anemone, ostići, ruže, pelargonija, dupli prkos...ma sve je super....a nova ruža...mislim da uopće nije Handel....vidjet češ kasnije da li je uopće penjačica.....ako bude penjačica, meni liči na Golden Showers, a ako je mnogocvjetnica (floribunda) mogla bi biti Friesia! |
|
![]() |
|
Curke,hvala vam jer svraćate u moj razbacani vrt..Jasmin da to ulje u Bosni zovu zambakovo,jer se kod nas ljiljan po starinski zove zambak.Sječas se pjesme od Dine merlina"u avliji još miriše zambak,na ormaru dunja žuta koliko je mirisala puta..."Ljiljan se razmnožava lukovicom,sjemenom ne znam,ide sporije i teže.On ima lukovicu i opstaje preko zime u vrtu..Ulje se pravi od cvijeta i lista koliko sam ja upućena..
Flavija,vidiš po slici da ne liči na hendel ružu ni malo,skroz je blijedja boja cvijeta a nevidim ni da će biti puzavica.Nema veze,bitno je da je procvjetala,a kad malo poraste valjda cemo znati njen naziv.. Fuksija,Bergenija,Iris,Dzomba,Nuna,Gioiaa,Smrčko,Baka,Flavia,hvala na pohvalama za moj vrt.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
kako ti dobro uspijevaju ljiljani ,
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Alisa, pregrasno, a ona pelargonija naprosto čudo cvjetova i predivna boja.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1314151617 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |