Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Korisnik | ||
lilian ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() ![]() Neshto PREEEEEEEEEEEEEEELEPO!!!!!!!!!!!!! Dugo nisam videla neshto tako lepo! Uradjeno je - VRH!!!! |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
|
O Izzy baš si mi falila...ali isplatilo se čekati i dočekati. Ovo je stvarno malo remek djelo.
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
ajme izzy, ti si nevjerojatna! ovu foru sa glet masom sam danas vidjela na tv-u, a ti to već znaš! ti si moj idol! |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Hvala cure... Eto, valjda se i živciranje isplatilo - čekam samo da vidim hoće li se mladenki poklon svidjeti! Do tad malo "štrigam"...
![]() |
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
mladenka ce sigurno biti odusevljena poklonom...predivna je skrinjica...na prvu sam pomislila da si koristila tapete...kazes da salveta ima ispupcenja...kako ti se prilikom ljepljenja nisu spljostila?
|
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Nisam stiskala jako i ljepilo sam nanosila samo na plohu, ne na salvetu s gornje strane i onda sam samo malo posprejala lakom u spreju da ima nekakvu zaštitu... Mučila sam muku, vjeruj mi...
![]() |
||
![]() |
||
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
|
ne žali zbog tv-a, ne treba ti! ni ja uglavnom ništa ne gledam, dragi me zvao da to vidim. a inače ga (TV, ne dragog) zaobilazim što je više moguće, mozak me boli od programa koji nam serviraju.
|
||
![]() |
||
|
Da, znam... Zato si ja odaberem šta želim gledati (serije, filmovi, dokumentarci) i skinem sve s neta, više ni u kino skoro ne idem kad sve mogu naći na netu! I nema reklama!
![]() |
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Kao da je stigla direktno s bečkog dvora...elegantno i profinjeno! Isplatilo se čekati...iako, nisam ni sumnjala da će iz tvoje radionice izaći nešto tako lijepo. Super!
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
|
Hvala ti Dada! Nadam se da ću sada raditi malo češće, duuuga mi je ova pauza bila, malo i preduga - samo red, rad i disciplina, ništa uživanja! Ali eto, i ja sam dočekala malo slobodnog vremena!
![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
krasotica od kutije,preprekrasna mi je
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Sama! Ko' velika! Baš sam ponosna! Napravila da šablona ne bude baš ravna već nekako neravnomjerna i grbava kao da je oštećena, htjela sam i otkinuti koji krak, ali mi je bilo onda žao na kraju...
![]() |
||
![]() |
||
|
Kako se ponaša ta struktur pasta? Ja sam imala mase za fugiranje još od mozaika pa sam to htjela iskoristiti i sasvim je ok, premda mislim da je glet masa sigurno glađe strukture....
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
meni se puno vise sviđa ova glatka varijanta kod tebe,mada je i struktur pasta zanimljiva sa svojim neravninama..ja ti neman nikakvih sablona pa sam iskoristila "cipku" na podlosku za torte,i dobila kao nekakav mozaik,ma nista posebno,ali eto htjela sam isprobat ,stvarno dragocijen, savjet od angel..ako imas sliku sablone
![]() |
||
![]() |
||
|
Imam, nema problema, pošaljem ti sutra, taman sam krenula u krpe! A nisam znala da si ti noćna ptica, cccccc....
![]() |
||
![]() |
||
|
no problem..o pa ja san ti cesto nocna ptica,ovo mi je najljepse doba dana ![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Ajoj, pa ti nisi izgleda skužila!!!???
Ma nema veze neću ti ovdje začetavati temu.
![]() |
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Šablona sjajna,nisam to nikad probala,zadivljena sam!
|
||
![]() |
||
|
Ah, očigledno sam bedasta vikendom te praznicima i blagdanima! Objasnit ćeš mi danas... Budem te i preispitala malo! ![]() |
||
![]() |
||
|
Sa šablonama sam se počela igrati prije nekog vremena jer mogu krasno upotpuniti neki rad, volim koristiti više tehnika, zanimljivije je... Problem kod šablona je što su kupovne jaaako skupe i nema baš neki izbor... Onda skinem motive koje mi se sviđaju s neta i sama izrezujem, iako ne mogu ni sve na taj način jer su neke prefine i predetaljne za ručno izrezivanje, no snalazim se... Ovo je prva reljefna šablona i dosta sam zadovoljna... ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |