Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 58>
Korisnik
Poruka
lilian View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Status: Offline
Bodovi: 398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilian Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 17:57
smile211 smile211 smile211
Neshto PREEEEEEEEEEEEEEELEPO!!!!!!!!!!!!! Dugo nisam videla neshto tako lepo! Uradjeno je - VRH!!!!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
lula View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1086
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lula Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 18:03
O Izzy baš si mi falila...ali isplatilo se čekati i dočekati. Ovo je stvarno malo remek djelo.smile141
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 18:56

ajme izzy, ti si nevjerojatna! ovu foru sa glet masom sam danas vidjela na tv-u, a ti to već znaš! ti si moj idol!

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:04
Hvala cure... Eto, valjda se i živciranje isplatilo - čekam samo da vidim hoće li se mladenki poklon svidjeti! Do tad malo "štrigam"... smile215Anastazija, ma kakav idol! Još da imam TV... 
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:37
mladenka ce sigurno biti odusevljena poklonom...predivna je skrinjica...na prvu sam pomislila da si koristila tapete...kazes da salveta ima ispupcenja...kako ti se prilikom ljepljenja nisu spljostila?
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:48
Nisam stiskala jako i ljepilo sam nanosila samo na plohu, ne na salvetu s gornje strane i onda sam samo malo posprejala lakom u spreju da ima nekakvu zaštitu... Mučila sam muku, vjeruj mi... smile48
Moj blog

Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:53
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Anastazija, ma kakav idol! Još da imam TV... 

ne žali zbog tv-a, ne treba ti!  ni ja uglavnom ništa ne gledam, dragi me zvao da to vidim. a inače ga (TV, ne dragog) zaobilazim što je više moguće, mozak me boli od programa koji nam serviraju.
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 19:59
Da, znam... Zato si ja odaberem šta želim gledati (serije, filmovi, dokumentarci) i skinem sve s neta, više ni u kino skoro ne idem kad sve mogu naći na netu! I nema reklama! smile131
Moj blog

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 21:51
Kao da je stigla direktno s bečkog dvora...elegantno i profinjeno! Isplatilo se čekati...iako, nisam ni sumnjala da će iz tvoje radionice izaći nešto tako lijepo. Super!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 22:09
Hvala ti Dada! Nadam se da ću sada raditi malo češće, duuuga mi je ova pauza bila, malo i preduga - samo red, rad i disciplina, ništa uživanja! Ali eto, i ja sam dočekala malo slobodnog vremena! smile213
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 23:46
krasotica od kutije,preprekrasna mi je smile141smile211..i ja sam nesto probala sljedec savjet od angel,samo sa struktur pastom..jesi li ovu sablonu sama napravila ili...?
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 23:48
Sama! Ko' velika! Baš sam ponosna! Napravila da šablona ne bude baš ravna već nekako neravnomjerna i grbava kao da je oštećena, htjela sam i otkinuti koji krak, ali mi je bilo onda žao na kraju... Embarrassed
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Lipanj 2009 u 23:50
Kako se ponaša ta struktur pasta? Ja sam imala mase za fugiranje još od mozaika pa sam to htjela iskoristiti i sasvim je ok, premda mislim da je glet masa sigurno glađe strukture....
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 00:12
meni se puno vise sviđa ova glatka varijanta kod tebe,mada je i struktur pasta zanimljiva sa svojim neravninama..ja ti neman nikakvih sablona pa sam iskoristila "cipku" na podlosku za torte,i dobila kao nekakav mozaik,ma nista posebno,ali eto htjela sam isprobat ,stvarno dragocijen, savjet od angel..ako imas sliku sablone smile143 posalji mi je na pp..
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 00:15
Imam, nema problema, pošaljem ti sutra, taman sam krenula u krpe! A nisam znala da si ti noćna ptica, cccccc.... smile49
Moj blog

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 00:22

Imam, nema problema, pošaljem ti sutra, taman sam krenula u krpe! A nisam znala da si ti noćna ptica, cccccc.... smile49

no problem..o pa ja san ti cesto nocna ptica,ovo mi je najljepse doba danaWink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 08:13

Draga, ona teta iz engleskog bi ti trebala češće dolaziti! smile79 Drago mi je da si bek! smile156

Ajoj, pa ti nisi izgleda skužila!!!???
Ma nema veze neću ti ovdje začetavati temu.Sleepy
Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 09:41
Šablona sjajna,nisam to nikad probala,zadivljena sam!
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 09:50
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Draga, ona teta iz engleskog bi ti trebala češće dolaziti! smile79 Drago mi je da si bek! smile156

Ajoj, pa ti nisi izgleda skužila!!!???
Ma nema veze neću ti ovdje začetavati temu.Sleepy

Ah, očigledno sam bedasta vikendom te praznicima i blagdanima! Objasnit ćeš mi danas... Budem te i preispitala malo! LOL
Moj blog

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2009 u 09:54
Originalno poslano od člana maslina55 maslina55 napisao:

Šablona sjajna,nisam to nikad probala,zadivljena sam!

Sa šablonama sam se počela igrati prije nekog vremena jer mogu krasno upotpuniti neki rad, volim koristiti više tehnika, zanimljivije je... Problem kod šablona je što su kupovne jaaako skupe i nema baš neki izbor... Onda skinem motive koje mi se sviđaju s neta i sama izrezujem, iako ne mogu ni sve na taj način jer su neke prefine i predetaljne za ručno izrezivanje, no snalazim se... Ovo je prva reljefna šablona i dosta sam zadovoljna... Smile
Moj blog

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.