Moj prvi pokušaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Korisnik | |
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pre pre predivno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Mima, svaka ti cast na tvom uredjenom vrtu, a to je raj za oci i dusu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
Mima prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Ovo je Mima PJEKJASNO....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
![]() |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
evo i mene kod mime u dvoristu....ma ovo je apsolutno fantasticno...svaka cast mima, ovo prelijepo izgleda
![]() ![]() a sta si ono rekla na pocetku? da ti toga imas onako po malo..... ![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
Mima prekrasno dvorište....pravo dalmatinsko
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
samo ko ce sad docekati nove slikice
|
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Veceras smo svi na istom mestu. U Miminom dvoristu.
|
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Kad sve procvate, postavit ću nove slike
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
sta reci na ovako prelijepo dvoriste osim
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
pst...ja nisam živaca imala čekati da Mima sve slike stavi nego sam virnula u album na photobucketu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mima ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 320 |
Tamo gdje stanujem, imam okućnicu od oko 1000m2, a održavam i mamino dvorište od oko 300 m2.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ažurirao mima - 04 Studeni 2007 u 21:32 |
|
![]() |
|
aglaja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 561 |
Rado bih se ovim prostorom kretala.
Moje cestitke, Mima! |
|
Aglaja
|
|
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
genijalno! nemam riječi osim
![]() ![]() ![]() pa kolika ti je okućnica!?! kad samo pomislim da ja jedino što imam je balkon od 3m kvadratna..................... |
|
![]() |
|
mima pa ovo je pravi raj za oci
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
![]() I ![]() I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jpg[/IMG] ![]() Ažurirao mima - 04 Studeni 2007 u 21:25 |
|
![]() |
|
Mima prelijepo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1234> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |